Adam Lambert with Rocky & Lissa

Adam Lambert s Rocky & Lissa – rozhovor po telefonu

8. prosince 2015 má Adam vystoupení v Kirby Center ve Wilkes Barre spolu s Echosmith and Rachel Platten. V rámci propagace tohoto koncertu měl v minulých dnech rozhovor s moderátory pořádajícího KRZ rádia, Rockym a Lissou.

 

Zdroj: http://media.wkrz.com/a/111160383/adam-lambert-with-rocky-lissa.htm

 

Rocky: “Čekáme na telefon od někoho z Londýna v Anglii.”

Lissa: “Je to Adam.”

R: “”Řekl v 7:10, takže se ozve asi za půl minuty. Adam je teď v Evropě, ale bude zpátky a my se těšíme 8. prosince na jeho show. Tady ho máme.”

Spojovatelka: “Ahoj, funguje to?”

R: “Jo, funguje. Tady Rocky a Lissa.”

S: “Jo, to je on, jste připraveni?”

R: “Ano, díky.”

Adam: “Ahoj lidi, jak se máte?”

R: “Ahoj! To je fantastické! Ze všeho nejdřív děkujeme, že pro nás budeš příští měsíc vystupovat, ceníme si toho.”

A: “Jo, jsem nadšený,bude to skvělé!”

L: “Děláš si legraci? Ve Wilkes Barry je úplný poprask.  Nemůžeme se dočkat až sem dorazíš.”

A: “Miluji Wilkes Barry. Víte, měl jsem tam začátek dvou různých turné.”

R: “Bylo to před asi pěti lety?”

A: “Jo, začínal jsem tam (to turné). Je tam vždycky skvělé publikum.”

L: “Je to od Tebe tak milé že to říkáš.”

A: “No, je to pravda.”

R: “Jo a Ty jsi asi oznámil velkou novinu na Twitteru tento týden, protože někteří fanoušci jsou jako: ‘Jo, já vím o koncertech na severu, ale co zbytek USA?’ Budeš mít turné v USA někdy příští rok, že ano?”

A: “Jo, no.. hmmm, trochu jsem předběhl události. Míním, měl jsem počkat s tím oznámením až budu mít data. Ale nemohl jsem si pomoct, protože všichni fanoušci mi psali a tweetovali a já jsem jim chtěl dát najevo jako že ‘Oh nebojte se!’ *smích* ‘Nebojte se, já přijdu!’”

L: “To je těžké to neříct, když jsi tak nadšený, že mám pravdu?”

A: “Je to opravdu těžké udržet tajemství jako je tohle, jo.  A já vím, že Glamberts jsou šampioni v naléhání abych pro ně udělal turné, takže. No já jsem neměl turné se svým minulým albem, takže jsem teď opravdu nadšený.”

R: “To je proč máme show v prosinci v Kirby, jedno z limitovaných angažmá, která máš tady na severu spojených států.

Jaké to bylo, ten první okamžik, když jsi stál na pódiu s Queen.”

A: “Oh člověče, víš, oni jsou úžasní! A myslím, že na těch prvních několika show jsem byl opravdu nervozní, víš, protože jsem si říkal: ‘Mohu tohle zvládnout? Je to hodně zpívání, je to hodně nových písní… a také jsem přemítal jestli mně ti lidi přijmou. Pravda?”

L: “Jasně. A Brian May vlastně nedávno řekl, když se ho někdo zeptal, jestli budou dělat na nějakých nových věcech s Tebou. A Brian řekl, že oni Tě mají  tak moc rádi jako sólového zpěváka a respektují Tě tak moc jako sólového umělce, že Tě nechtějí svazovat a držet Tě zpátky od toho co děláš teď, takže Tě nechají dělat Tvá sólo vystoupení a budou čekat až se vrátíš zpět. Což si myslím byl skvělý kompliment.”

A: “Ano, to bylo skvělé. Myslím si, že my všichni chápeme jeden druhého.Jedna věc, která je skvělá mezi členy té kapely je, že oni všichni mají své vlastní projekty na kterých pracují také. Víš, myslím tím že Brian má hodně svých vlastních vystoupení na programu, ve kterých zpívá s Kerry, které dělá v UK a Roger má také projekt na kterém pracuje a my všichni tak nějak máme své vlastní projekty na kterých děláme, takže to je bezva, je bezva, že to tak všichni berem, víš?”

R: “Milujeme to nové album, samozřejmě, ale nestěžovali bychom si, kdybys zpíval několik písniček od Queen 8. prosince.”

A: “No, nikdy nevíš.”

L: “Ale no tak! Ty to víš! Uděláš to, že ano? Aspoň jeden.”

A: “Nikdy nevíš.”

L: “Musíš nám říct něco víc o tom programu. Nějakou malou ochutnávku, letmé nahlédnutí, nějaký náznak?”

A: “No v převážné většině by to měly být písničky z mého nového alba The Original High, včetně Ghost Town, což je tady velkým hitem a já jsem na to moc pyšný, že to můžu říct. A novou písničku Another Lonely Night, který mám teď jako singl a taky by tam měly být nějaké moje hity z mých předchozích alb a myslím, že pro vás mám nějaká překvapení také.

R: “Adam Lambert na Rocky & LIssa dnes ráno. 8. prosince se uvidíme na KRZ show v Kirby center. A teď ohledně toho titulu The Original High. Slyšel jsem, že Tvoje “the original high” bylo, když jsi se poprvé dostal na pódium?”

A: “Jo, to je definitivně tak. Víš, je to takový adrenalin, když můžeš vystupovat před lidmi a myslím, že jsem se na tom stal závislým od prvního okamžiku. Víš, byla to pro mně droga a řekl jsem si, tohle je něco, co chci dělat po celý zbytek mého života, prostě chci pořád vystupovat’.”

R: “Bylo asi v páté třídě, někde na pouti?”

A:” Jo, myslím, že ano. Víš, dělal jsem i talentové show a bylo to taky bezva.”

L: “Oh, co jsi zpíval ve své první talentové show?”

A: “Myslím, že to bylo něco z muzikálu, myslím že Petr Pan.”

L: “Oh, to se mi líbí. Řekni mi, ty dny Amerického Idolu, nezdá se Ti to jako bylo byla věčnost co jsi tam byl?”

A: “V určitém směru ano, Bylo to před šesti lety, už před nějakým časem, takže… Bylo to úžasné, byla to tak zábavná zkušenost a já jsem… Víš, nečekal jsem od toho moc, že jsem na té show, ale šel jsem na konkurz, protože jsem si říkal, proč ne. Protože jsem začal psát a nahrávat svou vlastní hudbu a pracoval jsem s několika nezávislými producenty v LA a získával své první zkušenosti a zjistil jsem velmi rychle že hudební průmysl je velmi obtížný, takže jsem s říkal, proč bych nešel na konkurz na tu show, to nemůže uškodit. Takže jsem to zkusil. A já tomu pořád nemůžu věřit, byl jsem v šoku po každém týdnu, který jsem zvládnul. Při těch výsledcích, když jsem postoupil, říkal jsem si: ‘Lidem se líbím?’” *smích*

L: “Oh, milujeme Tě a musím se Tě zeptat, budeš v té poslední řadě?”

A: “Já vlastně nevím co se chystá. Ale jsem si jistý, že přijdu, pokud mně o to požádají. Víš, byl jsem tam v každé sezóně.”

L: “Opravdu si oceníme, že sis našel čas aby sis s námi dnes promluvil, protože víme, že Tvůj program je příšerně nabitý. Je to tak vzrušující, že tě tady budeme mít už brzičko.”

A: “Jo, bude to zábava. Nemůžu se dočkat až tam uvidím své fanoušky a mám skvělé věci na kterých dělám a… ty písničky jsou prostě tak úžasné když je zpívám naživo. Opravdu se těším.”

L: “Hromada fanoušků se s Tebou setká na M&G. Je tam něco speciálního co máš rád, když Ti lidi říkají a něco co nemáš rád když se Ti řekne?”

A: “Hmmm, ne, víš mí fanoušci mně znají. Oni vědí… znají mně. Ačkoliv, sem tam slyším věci jako: ‘Proč se neoholíš?’ *smích* Někdo z fanoušků se mně zeptal: Můžeš se prosím oholit, abychom mohli vidět Tvůj obličej?’ A víš co jsem řekl? Řekl jsem: Tohle není restaurace. Neptám se vás co si přejete.’”

L: “Správně!”

R: “Dobrá odpověď. Za několik týdnů Tě uvidíme na pódiu v Kirby 8. prosince. Adam Lambert, mockrát Ti děkujeme.”

A: “Nashle, děkuji.”

 

*shimoli*