Adam Lambert On If He’d Want To Be A Judge On ABC’s ‚American Idol‘ Reboot

By 12.8.2017 29 září, 2017 AMERICAN IDOL, překlady, rozhovory

Adam Lambert o tom, jestli by chtěl být porotcem na novém Americkém Idolu stanice ABC

Adam na gala večeru POWER 50 časopisu OUT poskytl rozhovor Access Hollywood, ve kterém mluvil o nově uváděném pořadu Americký Idol, některých dalších televizních pořadech a také o své nové hudbě.

 

Dana Goldberg: “Měl bys zájem být porotcem na Americkém Idolu?”

Adam: “Porotcoval jsem X Factor v Austrálii minulý rok a bylo to tak fajn. Nemyslím si, že bych to stíhal, Idol tento rok. Mám toho hrozně moc na práci, turné s Queen a dělat na nové hudbě.. Ale možná v budoucnu.”

DG: “Možná do budoucna?”

A: “Jo. Jsou to dobré časy. Jo, vděčím té show za všechno. Miluji tu show.”

DG: “A co nějaká jiná show? Televize stále mají zájem vysílat  tyhle soutěže. Teď se snaží FOX rozjet jednu, jmenuje se The Four (http://variety.com/2017/tv/news/fox-the-four-rob-wade-1202520045/).  Jedná se o tom. Měl bys zájem dělat tady tohle až Ti skončí turné?”

A: “Vítám každou příležitost, na sto procent, jo. A já opravdu hodně miluji porotcování. A mentorování mám dokonce ještě radši. Takže, pokud by tam byl nějaký mentoring pro mě, myslím si, že by to bylo perfektní, jo.”

DG: “Jo. Will & Grace se vrací na NBC…” (https://cs.wikipedia.org/wiki/Will_a_Grace )

A: “JO! Will & Grace byl pořad, na který se dívala moje rodina, když jsem byl teenager. Moje rodina je velmi liberální, ale tenhle pořad mě přesvědčil, že to bude v pohodě, když jim řeknu o své homosexualitě. Tahle show tak nějak bere tohle téma s humorem a  díky ní jsou lidé v pohodě s gayi a lesbickými  charaktery na obrazovce. Udělali opravdu dobrou práci.”

DG: “Díváš se někdy na RuPaul’s Drag Race?” (http://www.imdb.com/title/tt1353056/)

A: “Miluji RuPaul’s Drag Race. A jsem moc rád, že získala nominaci na EMY. Je to skvělá show. byl jsem na ní, miluji tu show, myslím si, že je úžasná a inspirující. Jsem na ně hrozně moc pyšný.”

DG: “Nějaká nová hudba na cestě?”

A: “Ano! Dělám na nové hudbě, mám něco a právě se to nahrává a mixuje a přemýšlím kdy to asi vydám a ano, je tam toho  hodně co přijde.”

DG: “Řekni mi, proč je důležité mít akce jako je tahle, oceňující LGBTQ komunitu?”

A: “Myslím, že je to především to, že je nás vidět. Věci se hodně změnily v posledních patnácti letech pro tuhle komunitu. A já si myslím, že to zviditelnění je toho velkou částí, takže když to lidi vede k tomu, aby vystoupili a identifikovali se s tím kdo jsou, jací jsou, a když máme mainstreamová média, jako třeba vás, kteří o tom píšou a slaví to, tohle nás opravdu posune kupředu.

Moderátorka Access Hollywood Dana Goldberg pak dala na svůj IG foto z toho rozhovoru a napsala k němu, že Adam je naprosto úžasná osoba (o které se vám může zdát :)).

 


Další rozhovor, o AI, nové hudbě, Pharaohovi (pro Toofab) :

http://toofab.com/2017/08/14/adam-lambert-two-fux-queen-freddie-mercury-katy-perry-american-idol/

 

Moderátorka: “Ahoj, Adame Lamberte, na čem právě teď pracuješ? Nějaký nový projekt, nová hudba?”

AL: “Právě jsem skončil severoamerické turné s Queen. Bylo to asi před třemi dny, takže si dávám oddech na pár dní. A přivezl jsem si svého psa od mého otce ze San Diega, což byla ta taková vrcholná událost toho týdne. A ano, mám novou hudbu na které dělám a která se právě mixuje a dokončuje a já se vlastně snažím vykoumat kdy a jak bych ji měl vydat. Jsem nadšený těmi novými písničkami, opravdu.

M: “Pojď trochu navnadit své fanoušky. Nějaké detaily, které můžeš prozradit?”

AL: “Já nevím… Two Fux je právě teď venku. Vyšel před několika měsíci, na začátku toho turné, tak trochu jako oslava toho, že jsem na turné s Queen. Bylo to hodně inspirováno Freddiem Mercurym a jeho duchem, jeho rockovým stylem. Nahrál jsem to pro můj projekt, který je na obzoru, ale rozhodl jsem se, že to vydám dřív, před tím turné s Queen a lidem se to líbí. Takže já jsem byl opravdu nadšený, že to mohu zpívat s Queen na turné.

M: “Jaké to bylo?”

AL: “Bylo to úžasné. Víš, hrál jsem všechno pro Briana a Rogera a tu skupinu a jim se opravdu líbila tahle písnička a tohle z toho vzešlo.”

M: “Úžasné! No a co Americký Idol? Ty víš, že se na to musím zeptat. Co si o tom myslíš?”

AL (se smíchem): “Všichni se mnou mluví o Americkém Idolu. Já opravdu miluji Americký Idol. Očividně tahle show nastartovala mou kariéru a  měl jsem tam úžasné zážitky. A myslím si, že Katy Perry bude skvělou porotkyní té show, to byla Tvá další otázka, že ano? Dostávám stále tytéž otázky.  A jo, jsem zvědavý, jak tu show předělali.”

M: A co Kelly Clarkson? Bude porotkyní na The Voice, co si o tom myslíš?”

AL: “Miluji Kelly Clarkson a mám vlastně rád i Jennifer Hudson, která taky vyšla z Amerického Idolu.Myslím si, že je bezva, že lidi, kteří byli na té show mají tyhle příležitosti. Je to skvělé.”

 

*shimoli*

One Comment