Adam Lambert: Does He Believe Beyoncé Will Join Lady Gaga’s Halftime Show?

By 5.2.2017 7 února, 2017 překlady, Queen, rozhovory

Adam Lambert – rozhovor pro Access Hollywood: Připojí se Beyoncé k Lady Gaga na vystoupení v přestávce mezi poločasy Super Bowlu?

Natalie: “Další skvělá věc, kterou máme na pořadu dnes večer je Adam Lambert, který opět vyráží  letos v létě na turné s Queen; začínáte v červnu a pak budete pokračovat celé léto.”

Kim: “25 měst správně?”

Adam: “Ano, 25 měst v Severní Americe, budeme hrát v Hollywood Bowl tady v LA…”

K: “Jo, říkaly jsme, že vezmeme víno a půjdeme se podívat.”

A: “Hrozně moc se těším.”

N: “Vezmu si korunku a kožený ohoz a…”

A: “Jo, a všude budou hvězdy a doufám, že budeme mít i ohňostroj po skončení té show…tak moc se těším.”

N: “Už se nemůžeme dočkat. Budeme tam.”

K: “Okay, promluvme si o Lady Gaga, protože vy jste vlastně byli na turné spolu, takže snad můžeš mít představu, kam směřuje její hudba.”

(Ta moderátorka to buď trochu popletla nebo mluvila o tom, jak se Adam a Gaga setkali během QAL turné a nevyjádřila se přesně. Adam to nechal být a mluvil o jeho spolupráci s Lady Gaga. pozn. př.)

A: “Jo, měl jsem to štěstí, že napsala písničku pro moje první album. Takže jsme spolu dělali na nahrávce, což bylo opravdu skvělé. Je hrozně moc talentovaná a já se nemůžu dočkat až uvidím, co bude zpívat na Super Bowl show. Mám na mysli, že je prvotřídní umělkyně, vím, že bude fenomenální. Viděl jsem nějaká promo, která jste vysílali a ona vypadá, že je ve skvělé formě a natěšená a já si myslím, že to dopadne skvěle.”

K: “Vypadá to, že jakoby dospěla a že nechala za sebou věci jako “velké vejce” (její vstup na scénu na Grammys 2011, kdy se nechala donést v obrovském vejci: http://abcnews.go.com/Entertainment/video/lady-gaga-hatches-from-egg-at-grammy-awards-12909708) a “masové šaty” (http://www.bbc.com/news/magazine-11297832) a je teď velmi elegantní a vyrovnaná, je to zajímavé.”

A: “Víte, já si myslím, že je to skvělé, když se popový zpěvák vyvíjí a začne jakoby další kapitolu a někdy si myslím, že to publikum doma zcela nechápe, že ten umělec chce vyzkoušet něco nového. Já miluji to album, které ona právě vydala, je to pro ni jako nová stránka věcí, je to pocitově jiné a je to opravdu emocionální a reálné.”

N: “Takže co asi uvidíme Adame? Co Ty bys od ní rád viděl? S čím asi vystoupí?”

A: “Oh, já si myslím, že by měla udělat “Bad Romance”, to je pecka…”

K: “Bad Romance je písnička, kterou si myslím každý zná, měla by ji zazpívat.”

A: “Byl to její vrchol, všichni byli jako: ‘co je tohle?!’ A z nové tvorby si myslím, že by měla dát Million Reasons, měla by dát A-YO, mám tuhle píseň hodně rád.”

N: “Okay, taky ji mám ráda.”

K: “Budou to asi čtyři písničky během třinácti minut, co myslíš?”

A: “Nezdá se, že by se tam toho dalo nacpat víc, nemyslíš?”

N: “Umíš si představit někoho, že by se k ní připojil v duetu, myslíš třeba Beyoncé?”

A: “No, tohle je poprvé, co o tom slyším, myslím, že by to bylo velmi vzrušující.”

N: “To si taky myslíme.”

A: “Míním tím, Beyoncé je úžasná, jo.”

N: “Ona přišla s tou ‘B’ věcí, takže buď si s náma hraje…”

A: “Oh, opravdu?”

N: “Oh ano, co to řekla Natalie? Řekla Houstone…”

K:  “Řekla, ‘Houstone, tohle je Lady Gaga’, postla obrázek na Instagram s nápisem ‘Houstone, jsi nádherný (beautiful)’, z hotelového pokoje a připojila B emoji.  A bylo to přesně v ten den, kdy Beyoncé ohlásila, že je těhotná s dvojčaty.”

A: “Tohle zní záhadně, myslím, že by to opravdu mohl ten případ. Jako, vážně, B emotikon? K čemu jinému by to mohlo být?”

K: “No a Houston, Beyoncé je z Houstonu…”

A: “No, jo, já nevím…”

K: “Hrají si s námi. A máme ten telefon o spolupráci. Takže myslíš si, že máme pravdu?”

A: “Mohly byste mít. Jako, nevidím důvod toho B emotikonu, proč by tam jinak to B bylo?”

(Lady Gaga sice dávala tím “kryptickým postem” a B emoji nápovědu pro svého partnera na vystoupení pro Super Bowl. Zřejmě to ale nebyla Beyoncé, nýbrž Tony Bennett. pozn. př.)

N: “Máš rád Super Bowl? Nebo se díváš jen na show v přestávce mezi poločasy?”

A: “Vždycky se dívám na show v přestávce mezi poločasy, jsou tam vždycky skvělé reklamy.” Adam k Natalii – “Předtím ses mě ptala ‘Hrál jsi ve škole baseball?’”

Adam se zatváří a Natalie se začne smát a vyprávět o tom, že si Adama spletla se sporťákem (hlasatelem zpráv). Adam poznamená, že nejspíš by mohl být nadhazovačem (v baseballu), ale že tedy dobře.

N: “Adame máš nějakou známost?”

A: “Ne, před třemi a půl týdnem jsem adoptoval psa. On je teď láskou mého života. Jeho jméno je Pharaoh, protože vypadá úplně královsky, je jako Sfinga v domě. A je opravdu, víte, měl jsem psa když jsem byl dítě, ale neměl jsem zatím zvířecího mazlíčka během mého dospělého života. A to je jako… je to tak milé, prostě super malý kluk, který potřebuje Tvou pozornost a všechno jídlo světa a…”

K: “Není to legrační, jak se Tvůj život změní oproti tomu jaký byl předtím? Je to zvláštní, je to jako Tvoje dítě.”

A: “Jo! Jako, když se válím u televize – opravdu se rád dívám na mé oblíbené pořady, tak teď mám společníka, který mi sedí na klíně…”

N: “Na co se díváte?”  

A: “Oh bože, je toho hodně…”

N: “Je tam příliš mnoho televizních pořadů…”

A: “To je, HBO pořady jsou skvělé, jo, Netflix je skvělý. Jako, snažím se sledovat všechno. Právě jsem začal koukat na BBC seriál ‘Victoria’. Protože jsem se díval na ‘The Crown’. Mám rád historická dramata.”

K: “Jo, já taky.”

N: “Moje mamka má ráda ten seriál na který se díváš. Další, je tam fotka Tebe a Sama Smithe, což vede k dohadům, jestli spolu nechodíte.”

A: “Ne, bylo to legrační, psal jsem mu smsku ‘Prý spolu chodíme, jak se to stalo?’ Nespolupracujeme spolu. Jsme prostě jen přátelé. Potkali jsme se v Londýně, když jsem tam byl a máme rádi noční život, takže jsme měli několik drinků a pak jsme jeli rikšou do dalšího baru. Takže…”

N: “Mám ráda rikše. Je to zábava.”

A: “Byla to zábava. V Londýně mrzlo, ale my jsme se skvěle bavili.”

K: “V rikši to může být romantické. Ale tohle nebylo?”

A: “To určitě nebylo romantické, ne, bylo to docela legrační. Máme podobný smysl pro humor a zcela určitě máme hodně společného jako muzikanti v dnešním světě, takže, je to dobré přátelství.”

K: “Těšíme se na koncert v Hollywood Bowl.”

Adam: “Oh, děkuji.”

N: “Budeme tam.”

K: “Budeme tam, budeme v publiku křičet jako šílené.”

N: “Queen a Adam Lambert začínají své letní turné 23. června v Phoenixu v Arizoně.”

Kim (žertem): “Drž se toho sportu Lamberte.”

 

Na závěr ještě jeden postřeh – nevím jestli jste si všimli, ale na tom obrázku co visel celou dobu rozhovoru v pozadí, je poster, který pro jeden z dřívějších koncertů QAL udělala naše adminka Sharka (@creativesharka) a Adam ho pak nasdílel na svůj Instagram. Gratulujeme! 🙂

 

První díl rozhovoru najdete zde:

http://a-lambert.cz/2017/02/adam-lambert-on-trying-to-honor-freddie-mercury-with-every-queen-performance/

*shimoli*