HERE’S QUEEN + ADAM LAMBERT

By 18.5.2016 7 října, 2016 Nezařazené

HERE’S QUEEN + ADAM LAMBERT EXPLAINING WHY THEIR UPCOMING TOUR WILL BE AMAZING

Tady jsou Queen + Adam Lambert s vysvětlením, proč to nadcházející turné bude úžasné

Queen a Adam Lambert se nedávno sešli k rozhovoru, aby prodiskutovali jejich neskutečně vzrušující nadcházející evropské turné, které začíná na konci května. Skupina je nadšená, že může být opět zpátky na pódiu a zaujmout fanoušky.

V nedávném rozhovoru na oficiálním YouTube účtu skupiny Brian May konstatoval: “Cítím se tak privilegovaně, že v tomhle můžeme stále pokračovat. Strávili jsme půlku našeho života budováním odkazu těch písní a v kontaktu s našimi fanoušky a stále tady jsme a pokračujeme v tom. A je to úžasné, že máme Adama, protože bez Adama… Potřebujete výjimečného reprezentanta v čele a my tohle máme v Adamovi. Takže je to dar od boha.”

Lambert dodal, že byl stejně tak nadšený. “Tihle chlapi ze sebe při hraní vydají všechno. Myslím tím, je to opravdu neskutečné… přijdu na pódium a říkám si, ‘to je jak z nahrávky. Je to úžasné!’”

Bubeník Queen Roger Taylor žertovně dodává: “Nikdy jsem si nemyslel, že bych se vůbec dožil takového věku. Nepřemýšlím o tom. Uvnitř se pořád cítím na 35.” May odpověděl: “Je mi teď skoro sedmdesát. Je to opravdu něco, běhat po pódiu s Adamem, který je mladý hoch, plný mladistvé energie a tak. Ale já to miluji. Jsem nadšený, že to stále můžeme dělat. Jak úžasné. A lidi to dělá šťastnými.”

Tady se můžete podívat na celý rozhovor:

 

 

 

Kapela po svém obnovení vystoupila na třech vyprodaných koncertech v londýnském Hammesmithu Apollo a po dokončení evropského Queen turné v lednu 2015 May popsal Lamberta jako jediného zpěváka,kterého tato skupina shledala schopným zastoupit Freddieho – “Adam je první osobou, se kterou jsme se setkali, co dokáže vyzpívat celý katalog Queenů bez mrknutí oka.”

Lambert zbagatelizoval přirovnání k Mercurymu se slovy: “Tam nikdy nebude žádný další a já ho nechci nahradit. To není to,  co dělám. Pokouším se držet naživu tu památku a připomenout lidem, jak úžasný byl, bez toho, abych ho imitoval. Pokouším se sdílet s publikem to, jak moc mně inspiroval.”

Queen hrají v červnu na festivalu  the Isle of Wight.

Tady je seznam části koncertů toho turné:

Thursday 9 June – Isle of Wight – Isle of Wight Festival

Sunday 22 May – Barcelona, Spain – Palau San Jordi

Friday 27 May – Cologne, Germany – RheinEnergie Station

Wednesday 15 June – Brussels, Belgium – Palais 12

Saturday 25 June – Piazzolla sul Brenta, Italy – Anfiteatro Camerini

Pro vstupenky a více informací klikněte zde.

Zdroj:
http://www.gigwise.com/news/106979/queens-brian-may-adam-lambert-roger-taylor-talk-an-amazing-new-tour#.VzsWau8QKPg.twitter