Adam Lambert Interview | Fusion Festival 2015

 Rozhovor Adama Lamberta na Fusion Festivalu 2015

 

Adam se tohoto festivalu v Anglickém Birminghamu zúčastnil na konci srpna (30. 8. 2015), vystoupil s písněmi ze svého nového alba (GT, EITH, ALN) a se svým nejstarším hitem WWFM. Počasí bylo deštivé, ale to Adamovy fanoušky neodradilo od toho, aby viděli svého idola na pódiu.

No a 4-Music udělal s Adame rozhovor, jehož video a překlad máte tady:

 


Link přímo na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5HqWDh8LOkU&feature=share

 

Vick se ptá, jak se Adamovi líbí na festivalu. Adam říká že moc, že je sice mokro (pršelo), ale obecenstvo je skvělé, že se dobře baví.

 

Vick zažertuje, že Adam se rozhodl přinést s sebou déšť.

 

Adam na to, že… no jo, že jeho písničky z toho nového alba jsou trochu pochmurné, takže se rozhodl že tam přidá nějaké speciální efekty.

 

Vick mu za to “pěkně poděkuje” a Adam namítne, že to bylo drahé. A že jeho label je tak naštvaný (směje se samozřejmě). 🙂

 

Jimmy: “Publikum to ale milovalo. Sice byli mokří, ale že šíleli nadšením když Tě viděli.”

 

Adam na to odpoví, že ten déšť k tomu dobře seděl.

 

Vick: “Když mluvíme o tom, že něco pasuje, vypadáš fantasticky.”

 

Adam říká, že ho měli vidět o něco dříve, když na chvíli téměř zpanikařil,  protože neplánoval co si obleče, protože to dělá nerad a že všechno v jeho kufru bylo pomačkané. Takže se tím probíral a naříkal si, že je to pokrčené a on nemá žehličku.

 

Vick se zeptá, jestli pro ně má Adam nějaké rady. “Ano, berte si s sebou žehličku”, říká Adam.

 

Jimmy se ptá, jaké jsou Adamovy plány pro zbytek roku. Adam odpoví, že od ledna začne své turné a doufá, že se dostane až na tuhle stranu zeměkoule. Moderátorka ho pozve ať přijede v létě, Adamovi se to líbí a souhlasí. Další otázka Vick je, co Adam dělá když je v LA. Adam na to, že se dobře vyspí, chodí běhat… Vick na to,že jsou tam okolo (Birminghamu) lesy, kde může dělat procházky v dešti. Adam: “Půjdete se mnou?” Vick přizná, že to tam moc dobře nezná, takže by to bylo bloudění naslepo, což by mohlo být hodně zábavné.

Jimmy se pak s Adamem rozloučí (ze suchého místa pod stanem) a popřeje jemu i Vick, ať si užijí tu mokrou procházku v Birminghamském lese.

 

 

*shimoli*