LINDAnieuws interviews Adam Lambert

By 10.7.2015 12 července, 2015 překlady, rozhovory, THE ORIGINAL HIGH

Holandské interview s Adamem Lambertem

 

Překlad: @DrakulkaCZ

 

Zdroj: https://twitter.com/AdamIsSoShady/status/607930421226151937

 

Video:

 

 

1) Ej, kdo je ten chlap? Ahoj!

2) Nazdar, hezoune. Představ se.

(Adam): Ahoj, jsem Adam Lambert. Je mi 33 a jsem Američan. A jsem bavič.

3) Měl jsi někdy hitovku v Holandsku?

(Adam): Myslím, že jo. Myslím, že moje písnička Whataya Want From Me tady byla populární. Whataya Want From Me?

4)A teď jsi znovu v top 40.

(Adam): Hezký! (Smích) Ta písnička se jmenuje Ghost Town a je trochu okrajová. Je jiná pro mne a svým způsobem i jiná pro rádia – aspoň si to myslím.

5) Kdo byl producentem téhle písně?

(Adam): Tu písničku jsem dodělal s Maxem Martinem, výkonným producentem alba a té písně. My jsme se všichni shodli na tom, že tohle je něco jiného, neobvyklého, že je to fúze. Spojuje to dva různé styly hudby, které dohromady moc často neslyšíte. Cítil jsem, že by prvek překvapení mohl posloužit v můj prospěch a že mi pomůže udělat dojem. A znovu ohlásit svou přítomnost světu.

6) S kým jsi spolupracoval na svém novém albu?

(Adam): Dr.Brian May tam hraje na kytaru. Je neuvěřitelný. My dva jsme byli celý tenhle rok na turné.

7) Jo, v lednu jsi tu byl s Queen ve vyprodaném Ziggodome.

(Adam): Moc jsem si to užil, a skutečně mnoho jsem se toho od nich naučil. A byla to pro mne velká výzva, víte? Jejich písničky nejsou lehké.

8) Byli staří fanoušci Queen schopni se přizpůsobit? Ne Freddie, ale Adam?

(Adam): A ti fanoušci v publiku Queen – to byla výzva, protože jsem se musel obhájit každý večer. Trvalo to každý večer tak dvě až tři písničky. První dvě nebo tři písně jsem viděl pár lidí sedět jako (založí si ruce) „Kdo je tenhle kluk?“ Takoví ti chlápci: „No, co je tohle za kluka?“ No a zhruba po třetí písničce už se chovali jako. „JÓ!“ Pumpovali pěstí do vzduchu a smáli se. Jo, to bylo dobrý. To bylo dobrý, nemohl jsem moc zpohodlnět.

9) Na tvém prvním koncertu s Queen ti nefungoval mikrofon. Jak jsi reagoval? (*Torronto)

(Adam): „Co to ku*va…!“ (Smích) A taky si myslím, že následovalo „Fakt? Fakt?! Fakt! První večer?! Fakt!“

10) Změnil jsi enormně své vzezření. Co se stalo?

(Adam): Myslím, že moje priority se prostě posunuly. Myslím, že šest let je prostě dlouhá doba a tvoje vizáž se prostě za šest let změní. Víte, myslím si, že to všechno taky odráží, v jaké fázi života se nacházím  – a taky módu. Moje hudba a album je taky reflexí mého života, mého umění. Trochu jsem vyrostl, měl svá vítězství, stalo se něco, co mne přimělo se něco naučit. Prostě se udál život. A trochu se fintím pořád.

11) Tvá vystoupení jsou vždycky opravdu sexy. Na tom se nic nemění, že ne?

(Adam): No, myslím… Myslím, že představení je nadstavbou toho, o čem je ta písnička, víte? A tyhle písničky jsou skutečně o tom… že jste tak divoký! (Smích) Myslím, že to album – ty písně na tom albu jsou o emocích, je to o sebereflexi svého života, o učení se, o hledání něčeho… Je to o něco víc… Já nevím, je to trochu niternější. Já nevím, jak to vysvětlit, ale myslím, že písničky na tom prvním albu a prvním turné byly velmi předvádivé a přehánějící. Byly zamýšlené jako šokující, praštěné a zábavné a… Tyhle písničky jsou trochu víc… prostě mají jiné vibrace.

12) Slyšeli jsme, že se ti Amsterodam opravdu líbí.

(Adam): Jo, miluju to tady, Když se podíváte ven na ulici na ty lidi, jsou velmi uvolnění a šťastní. Můžete to jakoby vidět ve tvářích těch lidí. Já už viděl města s uvolněnými a šťastnými lidmi, ale něco tady … tady je hodně lidí opravdu šťastných a uvolněných. Možná je to něco ve vzduchu – já nevím. (Smích)

13) Chtěl bys tady žít?

(Adam): Jo, dokážu si tu sám sebe představit za pár let. Jo, tohle je jedno z měst, kde si říkám: Jo, tady bych mohl žít.

14) Byl jsi na slavné gay ulici Regulierdwarsstraat?

(Adam): Já vlastně nevím, jestli ano. Nemyslím si. Nemyslím si, že jsem byl.

15) Kolik selfíček uděláš denně? Tvůj instagram je jich plný.

(Adam): Zas tolik selfíček nedělám. Já dostanu – najdu spoustu svých fotek pro svůj Instagram online, ze své práce.  Ale tak moc jich nedělám. Vlastně když se podíváte na můj Instagram, tak tam není moc těch, které jsem fotil sám.

16) Máš úžasná tetování. Kdyby ti fanoušek nakreslil nějaké skvělé, zvážil bys ho?

(Adam): To je hezký nápad, ale to neudělám! (Smích) Já si budu designovat svá tetování. (To je) Moje tělo! (Smích)

17) Řekni něco milého svým fanouškům.

(Adam):  Moc rád bych se vrátil. A mí fanoušci v Holandsku – miluju vás! Jste vždycky tak laskaví a šťastní. Doufejme, že budu moct dát dohromady turné k této desce a přijedu a uděláme skvělou show. Bude to trochu odlišné od toho, co jsem dělal v minulosti. Což je prostě zábava.