Adam Lambert’s interview with hs. fi

By 10.7.2015 12 července, 2015 překlady, rozhovory, THE ORIGINAL HIGH

Finské interview Adama Lamberta s hs.fi

 

Překlad: @DrakulkaCZ

 

Video:

 

 

Přeložené dotazy: https://ton.twitter.com/i/ton/data/dm/609059794142556160/609059794176065536/3eklTxM-.jpg

 

– Ahoj Adame

(Adam): Ahoj.

1)Americký Idol měl být ukončen po osmé sérii

(Adam): Ne. Americký Idol je… Víte, že to balí teď. Teď právě ohlásili, že budou končit. A já myslím, že je asi ten správný čas.

2) Chybí ti tvoje emo vzezření?

(Adam): Ne, nepostrádám svoje emo vzezření. Ne! Opravdu ne. Když se čas od času dívám zpátky na svoje fotky, tak si myslím: Jsem rád, že je to za mnou. (Smích)

3) Udržuješ při životě sen o tom, že Queen jsou existující kapela

(Adam): Oh, děkuji. Víte, myslím, že část toho vzrušujícího s Queen bylo vzít ty písně a zahrát je naživo. Jako přivést je znovu k životu na pódiu pro fanoušky. A taky pro Briana a Rogera. Chtějí si tam stoupnout a hrát. Chtějí hrát svoje písně. A já jsem rád, že toho musím být součástí.

4) Sex do sauny nepatří

(Adam): V sauně je fakt horko. To by mohlo být trochu… Mohli byste se přehřát. Mohlo by to být ošidné.

5) Hodláš si nechat vytetovat na tělo názvy všech tvých alb?

(Adam): No, tohle bylo první, co jsem si nechal vytetovat na tělo, takže… Prostě mi připadalo, že je správné to udělat. Nevím. Já – The Original High – já si nechal vytetovat „chasing the original high“, což je refrén. A to je to, o čem je celé album, ten lov, ta honba za štěstím nebo za tím, co považujeme za štěstí. A já si myslím, že je to velké životní prohlášení, tak jsem si to musel dát na tělo.

6) Je LSD tvou oblíbenou drogou?

(Adam): Oh, můj… Ne, to není! (Smích)

7) Když chceš něco dostat, musíš něco dát.

(Adam): To je dobrá věc. Ano, myslím, že dávat a brát je nutností života. Poškrábej mi záda, podrbu tvoje. To je pro nás slabé dobré.

8) Čteš knihy „pomoz si sám“?

(Adam): Čtu! Už nějakou dobu jsem nečetl, ale čtu. Shledávám je zajímavými.

9) Ty jsi self-made man (kdo se vypracoval sám).

(Adam): Něco takového. Svého druhu. Ale musím poděkovat hodně lidem, že mne dostali až sem. Víte, věci jako American Idol. Ta show pro mne udělala dost. Ale mohl bych říct, víte, vložil jsem do toho taky nějaké úsilí, takže doufejme, že to má taky něco společného se mnou.

10) Nejíš maso.

(Adam): Ou, já jím maso. Jo. Snažím se nejíst maso denně. Protože když jím maso denně, cítím se pak poněkud těžce, jako bych… potřeboval pauzu. A tak mám třeba zeleninové dny.

11) Hodláš strávit léto ve Finsku?

(Adam): Ne, nehodlám. Bohužel, já jsem jak… od všeho kousek. Hodlám trávit léto tak jako všude. (Smích)

12) Zklamal ses v Obamovi?

(Adam): Ne, nejsem vůbec zklamaný z Obamy. Já myslím – myslím, že dělá to nejlepší, co sakra může. Mám na mysli, že být prezidentem Spojených států není lehká práce. Musíte se zodpovídat mnoha lidem, je v tom fůra politiky… Já nevím. Myslím, že jedna z milých věcí na Obamovi je – a já nejsem politický člověk, abych k vám byl upřímný – ale jedna z milých věcí je, že když ho porovnáte s jinými prezidenty, které jsme měli v minulých letech, jsem hrdý na to, že mohu říct, že je to náš prezident. Světu. Mám pocit, že nás reprezentuje lépe, než nás reprezentovali někteří jiní.

13) Hodláš volit Hillary (Clinton)?

(Adam): Já ještě nevím, koho budu volit. Ale myslím si, že je velmi mocná žena. Myslím, že je velmi inteligentní. A myslím, že ji respektuji.

14) Hraješ golf s Rogerem Taylorem?

(Adam): Nikdy jsme spolu na golfu nebyli. Já jsem vlastně nikdy golf nehrál. Miniaturní golf, ale ten se doopravdy nepočítá.

15) Nosit zbraň je přirozené právo člověka.

(Adam): Nesnáším zbraně! Opravdu je nesnáším. Myslím, že kdybychom zjistili, jak sebrat zbraně lidem z ruky, bylo by mnohem více míru.

16) Chybí ti Indiana?

(Adam): No, narodil jsem se v Indianě a moji rodiče se se mnou přestěhovali z Indiany, když mi bylo devět měsíců. Já si Indianu nepamatuju. A podle Wikipedie jsem z Indiany a poslední dobou se mne každý na Indianu ptá, kvůli té zasrané Wikipedii, ale já o ní vůbec nic nevím. Vyrůstal jsem v San Diegu v Kalifornii, takže… (Smích)

17) Chybí ti Finsko?

(Adam): Miluju Finsko. Je dobré být zpátky. Je opravdu dobré být zpátky. Mám to tady rád.

18) Chutná ti Koskenkorva (vodka)?

(Adam): Finlandie?

(Tazatel): Ne, Koskenkorva.

(Adam): Ne… Já nevím, že takovou máte.

(Tazatel): Uhh…

(Adam): Tak tu bych moc rád měl. Mám Minttu. Jo. Ale nemyslím si, že bych měl tuhle.

(Tazatel): Ok.

(Adam): Ta je oblíbená?

(Tazatel): Řekl bych. Ano.

(Adam): Není to jako v tom vtipu? Je to na spodní polici anebo na horní polici?

19) Nemáš co skrývat.

(Adam): Moc ne. Celkem toho moc není. Mám na mysli, že jsou určité věci, které musím držet v soukromí prostě pro svou příčetnost. Ale většinu toho vypouštím ven.

20) Měl jsi muže.

(Adam): Jestli jsem měl muže?

(Tazatel): Ano.

(Adam): Co to znamená?

21) Měl jsi opici?

(Adam): Měl jsem opice, ano. Ale musím říct, že jsem něco jako… jsem v cestovním módu, dělám tyhle propagační akce, mluvím o svém albu. Prostě právě teď nemám mnoho času na pití. Takže… se držím. Víte, taky už jsem třicátník, kdy mají opice tendenci trvat déle než jeden den. To není sranda. Takže se určitě mírním pár nocí…

22) Jsi zamilovaný?

(Adam): Ne, v současnosti ne!

23) Máš rád hlodavce?

(Adam): Ne! Opravdu nemám rád hlodavce. Ačkoliv nejsem ten, kdo by se jich bál, jako někteří lidé, kteří ječí. Nezjistil jsem, čím děsí. Já jsem spíše ten: Jé, je tu myš.

24) Doma recykluješ všechen odpad.

(Adam): Ou, bože. Vím, že bych měl. Nejsem v tom nejlepší. Vím, že bych na tom ale měl pravděpodobně zapracovat. Ale snažím se!

25) Předstírej, dokud toho nedosáhneš.

(Adam): Víte, že k tomuhle bylo řečeno hodně. Kouřová zrcadla, život v luxusu, obzvláště v zábavním průmyslu. Občas pojem o tom, co můžete udělat a kdo jste, je mnohem silnější než to, co skutečně můžete udělat a kdo skutečně jste.

26) Budeš hrát v divadle v nějakém muzikálu?

(Adam): Je šance, že budu dělat nějaké věci na Broadwayi v budoucnosti. Víte… Vnímal jsem to, že to byla v mnoha ohledech moje předchozí kapitola života a já jsem teď v téhle kapitole… Ale nevím, co přinese budoucnost. Myslím, že divadla jsou úžasná média. Takže nevím.

 

Koskenkorva Minttu: http://destilaty.heureka.cz/koskenkorva-minttu-0_5l/