Adam in Finish Mag Demi

Adam pro finský časopis Demi

Překlad @DrakulkaCZ

Zdroj: http://www.twitlonger.com/show/n_1sn4f42

„Té chemie si všimnete hned“
Interview od Iidy Sofie Hirvonenové ve finském časopisu pro mládež Demi, srpnové vydání

Adam Lambert (33 let) se napoprvé zamiloval, když mu bylo 24 let

(Časopis): Moje první láska…
(Adam): se udála dost pozdě, když mi bylo 24, ale na tom nezáleží. To bylo něco! Později ten pocit vyvanul a já řekl své první lásce, že se musíme vydat za svými životy, ale na náš vztah nikdy nezapomenu. Název mého nového alba „The Original High“ (Původní opojení) se odvolává právě na takovéto špičkové zážitky ve vašem životě, jako je vaše první láska, na kterou můžete později vzpomínat a říkat si: „Páni! Tak tehdy jsem měl fakt pocit, že žiju!“

(Časopis): Se srdcebolem se vyrovnávám…
(Adam): jedením zmrzliny a posloucháním smutných písní. Doporučuji všem to samé.

(Časopis): Nejromantičtější píseň na světě…
(Adam): je „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Zpívá v ní, že se vlastně nechce znovu zamilovat, ale že ví, že se to eventuálně může stát. Je to nádherně osudová píseň.

(Časopis): Nejromantičtější město…
(Adam): je Quebec v Kanadě. Taky Paříž je klasika a stále nádherná jako vždy.

(Časopis): Láska na první pohled…
(Adam): je nesmysl. Avšak opravdu věřím, že existuje chemie mezi dvěma lidmi, které si všimneš při prvním setkání. Někdy to mezi dvěma lidmi tak jiskří, že to vidí taky i ti ostatní. Láska je však proces a to vždycky vyžaduje čas.

(Časopis): Právě teď…
(Adam): nejsem zamilovaný, ale otevřeně vyhlížím budoucnost. Zlomené srdce jsem měl mnohokrát. Samozřejmě, že se vždycky cítíte strašně, když někoho ztratíte, ale trápení se časem zmenší. Pak se zamiluješ a máš znovu ty špičkové pocity. Je to jako cyklus.

(Časopis): Sním o…
(Adam): tom, že jsem jako muzikant schopen realizovat denně své sny. Kdybych přesto chtěl dělat něco nového, mělo by to něco společného s módním designérstvím. Vždycky jsem měl nadšení pro módu.