ADAM LAMBERT BLI Interview

By 4.6.2015 Nezařazené

Adamův rozhovor pro BLI se SykeonAir.

Zdroj:

http://www.wbli.com/videos/news/1-adam-lambert-sonm/vDTHgw/

http://www.wbli.com/videos/news/2-adam-lambert-sonm/vDTHgs/

http://www.wbli.com/videos/news/3-adam-lambert-sonm/vDTHhH/

 

 

 

Na začátku rozhovoru Syke nedokáže odolat tomu, aby nezdůraznil, jak dobře Adam vypadá a ptá se ho, jak to, že vypadá tak svěže, krásně, čistě… No podle Adama je to především ve vodě, jídle a cvičení. 🙂

Na otázku jak se Adam cítí, ten odpoví, že skvěle i proto, že mu vyšel singl Ghost Town  o něm se pak Adam rozpovídá trochu víc a protože je tam i zmínka o Adamově teatrálnosti, moderátor se zeptá, jestli by si Adam nechtěl také zahrát ve filmu nebo v televizi, protože jeho postava a teatrálnost k tomu přímo vybízí.

Adam odpoví, že samozřejmě ano a že si už i zahrál vloni v Glee a moc se mu to líbilo (i proto, že mimo jiné ten seriál sledoval a měl ho rád).

V čem by si Adam nejraději zahrál? V komedii, dramatu, tragédii? Adam neví. Asi by rád nějakou komedii, že by mohl být dobrý, ale nehrál by toho, kdo dělá legraci, spíš toho, kdo stojí na tom opačném konci a je terčem těch žertů. Adam pak vtipkuje s moderátorem, že by mohl hrát „straight man“ (to je v komedii ten člověk, který slouží jako terč vtipů těm postavám, které z jeho chování a výroků tvoří vtipné hlášky ‚The partner in a comedy team who feeds lines to the other comedian, who then makes witty replies‘). Moderátor si vzpomene na Teda z ‚How I Meet Your Mother‘ (úspěšný sitkom USA ‚Jak jsem potkal vaši matku‘) a říká, že by Adam mohl hrát podobnou postavu.  Adam souhlasí. Nebo říká, že by rád hrál něco co je hodně na hraně a temné, v nějakém děsivém filmu (horor?).

Na otázku jestli by chtěl být obětí nebo sériovým vrahem Adam odpoví, že neví, ale že by možná mohl být vrahem (nenechte si ujít Adamovo sexy “killer voice” kolem 5:03 a jeho upřený pohled na 5:20 :D)

Další otázka: Bude tam celosvětové turné?

Adam doufá že ano, i když zatím tam ještě nejsou udělané žádné konkrétní plány, uvidí se jak se věci vyvinou, ale doufejme, že tam bude turné.

Otázka ohledně Idolu, protože Adam byl na Americkém Idolu, jehož vysílání bude příští rok končit. Syke si nemůže vzpomenout, kdo vyhrál ten ročník, na kterém Adam byl. Adam napoví, že to byl Kris Allen. A Adam pak povídá o tom, jak byl tento rok na Americkém Idolu jako porotce, na konkurzu v New Yorku. Syke ale nechápe, proč Adama nikdy nepožádali, aby se stal regulérním porotcem na některém z ročníků AI. Ať už Adam nebo někdo z dalších soutěžících by podle něj byli skvělým příkladem a vzorem pro nové soutěžící, mohli by přinést na tu show své nápady a zkušenosti a předat je a také by tam určitě bylo hodně diváků, kteří by rádi viděli na AI zpět své úspěšné Idoly. Adam neví proč a říká, že je to spíš otázka pro producenty AI. A pak ještě podotkne, že kdyby byl celou sezónu na AI jako porotce, neměl by tohle úžasné album, které udělal, takže…

A také by nemohl být na turné s Queen tento rok a neměl by čas pro hodně věcí v jeho životě (takže nelituje).

Syke se podivuje, jak Adam zvládne udělat tolik věcí. Jak a jestli vůbec spí.

Adam tvrdí že ano. Že měl docela dost volného času tento rok a že když má už třeba delší dobu volno, začne se cítit zvláštně a shánět se po nějaké práci. Potřebuje nějaký cíl. Nemůže prostě bloumat po LA a chodit běhat a nakupovat do Whole Food každý den.

Syke se ptá, jak je na tom Adam se vstáváním (je pilné ranní ptáče?).

Adam to říká nerad, ale není moc čilý hned po ránu když vstane. Má pomalejší rozjezd a chvilku mu trvá než se ráno nastartuje. Přesto ale znova podotýká, že pokud je tam více dnů,kdy nemá co na práci, je to pro něj k zbláznění.

Koho Adam poslouchá? Co je na jeho iPodu?

Tove Lo, se kterou Adam má jednu písničku na svém albu a jejíž album je úžasné. Ptá se Syke jestli zná Years&Years. (Syke je samozřejmě zná) Mají skvělou hudbu a Adamovi se líbí jejich album.

Syke poslouchá jak Adam chválí Tove Lo a Y&Y a ptá se, jestli ho náhodou neplatí za to, že jim dělá propagaci. (:DD). Adam odpoví, že je fanouškem jejich i jejich hudby, že byl na jejich koncertě v LA a setkal se s nimi v zákulisí a  oni byli velmi milí.

S ohledem na Adamova slova o tom, že má své oblíbené zpěváky a písničky Syke otevře otázku dnešní časté spolupráce dvou interpretů na písničkách a ptá se Adama, jestli se mu stalo, že jej požádal o spolupráci někdo, kdo mu není sympatický a jak reagoval. Jestli ho vůbec někdy někdo takhle požádal o spolupráci.

 

Následuje scénka, při níž Syke hraje někoho, který přišel za Adamem požádat jej o spolupráci a nabídne mu,  jestli by spolu mohli udělat písničku. Adam se ptá, jestli ji může slyšet a Syke že ano, že ji má ve svém autě. A ať mu Adam zavolá. Adam potvrdil, že se už setkal s lidmi, kteří ho otravovali třeba na ulici a chtěli po něm různé věci, ale že to už patří k věci a že se s tím musí člověk snažit nějak vyrovnat. Na Sykeovu otázku,kdy jej lidi začali takhle otravovat Adam odpoví, že když zbohatnul. Sykeho to pobaví –  miluje tenhle rozhovor. Že je to ten nejzábavnější rozhovor jaký kdy vedl. 🙂

Adam vysvětlí, že strávil několik let před tím než šel na Americký Idol (od 19 do 27) v ubohém apartmá s jedním pokojem, sháněním peněz na jídlo. Zcela určitě to tenkrát neměl jednoduché. (Takže oproti tomu je teď bohatý.)

Co bude dělat a zpívat Adam Lambert za pět let?

“Hmmm, za pět let možná budu mít vydaná další dvě alba a dobudu svět…

Syke se zeptá, kdy to dobývání světa nastane a Adam odpoví, že bude prostě šťastný, když bude stále pracovat, vydávat písničky, když se jeho písničky budou hrát v rádiích, protože pak je lidi uslyší. Že chce dělat hudbu pro lidi a dělat tím lidi šťastnými a dělat skvělé show a turné a že bude šťastný když to co dělá bude pokračovat. Nechce aby to skončilo.

Syke děkuje za rozhovor a za to, že je Adam pustil k sobě do apartmánu, že je to skvělé místo. Adam říká, že tam dal osobně ty dveře (že jsou posuvné). Syke je otevře, najde tam občerstvení a stolní fotbal a opraví se, že to vlastně není Adamův apartmán, ale kancelář, ve které natáčeli ten rozhovor.

 

7 Comments