Adam Lambert at iHeartRadio, June 16, 2015

By 17.6.2015 29 června, 2015 I HEART RADIO, LIVE PERFORMANCES, THE ORIGINAL HIGH

Adam Lambert na iHeartRadio, 16. června 2015

 

Moderátor (Hollywood Hamilton – známe ho už z rozhovoru s Adamem na KTUphoria koncertu) přivítá přítomné publikum se slovy, že jsou ten nejmocnější fandom na světě. A poděkuje jim za přízeň a za to, že poslouchají KTU.

Následuje otázka, kdo už viděl Adama vystupovat na pódiu. Skoro všechny ruce vylítnou nahoru.  Hollywood se tedy zeptá kdo ještě Adama na pódiu neviděl. Vidíme, že se někdo přihlásil a Hollywood reaguje: “Ty zlatíčko máš před sebou úžasný zážitek. Uvidíš hodně tohohle (názorný pohyb pánví, kterými předvede Adamovu práci s boky”). Možná uvidíš taky tohle (Hollywood se otočí a vystrčí zadek). Jsi připravena. Jsi připravena? Řekni: Adame, pohni zadkem a pojď sem!” Fanynka (s pomocí ostatních kolem) zařve: “Adam get your ass out here!” Hamilton se přidá a Adam se objeví na pódiu. Přivítá se s Hollywoodem a chopí se mikrofonu.

“Ahoj lidi! Hej! Tak pojďme na to!” A začíná Ghost Town

 

 

Ghost Town na stránce iHeartRadio:

 

 

“Děkuji! Bavíte se lidi? Jo? To je dobré. Jsem tak rád, že jsem dneska tady, mockrát vám děkuji za to, že jste přišli. The Original High dnes vyšlo,líbí se vám? Jak se cítíte? Jsme všichni v suchu (v pohodě)… i když prší. Takže, můžu vám zazpívat tu titulní skladbu?” Nadšený ohlas, takže si Adam myslí, že je to dobrý nápad, ale prvně se chce ještě napít čaje. A vysvětlí o čem je TOH: Takže lidi já nevím, jestli posloucháte všechny ty nahrávky a rozhovory a všechno to co teď dělám, ale celé tohle album je o hledání štěstí. Protože, každý má nějaké úžasné chvíle ve svém životě a tohle album je o tom, že se pokoušíte přijít na to, o čem to je, co chci. A pak se někdy podíváte zpět a řeknete si: ‚Tohle bylo dobré. Možná bych to měl zkusit znova.’*smích* Tohle je The Original High.”

(Dobře poslouchejte, slyšíte tam to ‘Ssssssssss’ na 2:30?)
 

 

TOH na iHeartRadio:

 

 

“Děkuji! Bavíte se? Je to jakoby nejlepší písnička pro běžecký trenažér. Jo, moje “original high” je cvičení!” (šeptem dodá ‚bulshit‘ – ‚kecám‘)

 Adam se usadí na židli, kterou mu mezitím donesou ze zákulisí (Adam to okomentuje: “Tohle je moje židle”  to ale v tomhle videu není) a zeptá se, jestli někdo má nějaké otázky.

 Fanynka se Adama zeptala, kdyby měl v některém videu rappera, který by to byl? A Adamův výraz s jakým ji sleduje je úžasný. 😀

Odpověď: “No, vlastně ta příští písnička, kterou budu zpívat by na tohle byla skvělá. Ale já nemůžu jen tak sem hodit nějaké jméno. Protože jsou tam noviny, pak ta osoba bude na Twitteru a řekne, co to ksakru dělám? Chci říct, napadá mně několik jmen, ale víte co…”

 Další otázka, jaké tajemno má Adam ve svém pohledu, že za ním fanynky tak šílí.

Adam: “Já nevím, vy mi to řekněte, já nevím. Pijete Kool-Aid? Kool-Aid je dobráááá!“ (Kool-Aid je nápoj s různými příchutěmi a váže se k němu jeden příběh s nehezkým koncem  Jonestownský masakr, kdy v roce 1978 v Jonestownu dal (Jim Jones), vůdce tamější sekty, kterou vedl všem lidem v klášteře vypít směs Kool-Aid limonády, kyanidu, vália,  promethazinu a chloral hydrátu a oni tím spáchali hromadnou sebevraždu https://en.wikipedia.org/wiki/Drinking_the_Kool-Aid . Ti lidé Jima Jonese tak slepě obdivovali a následovali, že byli ochotni ten drink vypít, i když věděli, že je to zabije. A odtud je v USA známý pojem “Drinking Kool-Aid”. No a Adam na tohle v legraci naráží s tím,že jeho fanoušci jsou taky tak “slepě oddaní” – u něho ale tragický konec zcela určitě nehrozí. :))

Následující fanynka si přeje udělat s Adamem selfie. Adam rychle skoukne svůj zevnějšek, jestli je všechno na svém místě a vydá se k ní se slovy: “Jo, jistě.” Sleze k ní dolů a po návratu na pódium si postěžuje, že kožené kalhoty nejsou nejpraktičtější, když člověk musí vylízat na pódium (no, hlavně že vydržely a nepraskly :)).

 Myslím, že další otázka byla,co by byl Adam rád aby se ho lidi zeptali.

Adam: „Tak tohle je vlastně přesně ta otázka, kterou dostávám často  ‘Jaká je ta jediná otázka… já na to, můžete se mně ptát na všechno.’ Okay, takže zpátky k tomu, co dělám. Myslím tím zpívání. Ale v poslední době tam bylo hodně mluvení a odpovídání na otázky. Jsem dnes lidi vzhůru od šesti od rána. Nestěžuji si, protože je to velký den a já jsem hodně natěšený. Ale pokud to zmrvím, tak to je ten důvod. Okay, Jdeme na to!”


Underground

 

(Sledujte Adamův výraz během té písničky, protože po ní o tom bude řeč.)

 

 

“Děkuji!” Adam si pak postěžuje, že při té písničce neměl ten správný ponurý výraz (pokud jste si všimli, tak se dokonce usmíval).

“Víte je to legrační, protože tahle písnička je tak trochu drama, je to trochu ponuré. A… já mám dvě stránky mé osobnosti. Vy také? Tohle je vlastně pro mně taková skutečná výzva v tomhle projektu, pokusit se jako, být v pohodě s tím, že je ve mně něco temného, zatímco vy jste na mně všichni tak milí. Protože když vás vidím, tak mně to nutí blbnout a dělat legraci a přimět vás milovat a tohle je skutečné. Je to opravdové, víte, všichni tím procházíte.” Adam udělá tragický obličej, který samozřejmě skončí v záchvatu smíchu, když se sklání pro kelímek s pitím. “Více čaje.”

 

Následuje písnička,kterou všichni znají  Whataya Want From Me

 

 

„Děkuji! Takže tahle písnička, na rozdíl od té předchozí, byla úplně nová.“ *smích*  „Bavil jsem se tak moc když jsem se tohle učil a zpíval vám to tady dnes. A čeká nás ještě jedna písnička. No jo. Tahle bude opravdu funková. Máte ještě nějaké otázky? Ona říká: ‚ANO!‘ Ano, spusť.“

Slečna se určitě ptá na další singl, což Adama trochu irituje protože: „Já nevím co bude příští singl děvče. Právě jsme jeden vydali. Takže vydrž chvíli. Teď ho musíme nechat šplhat se v žebříčcích na rádiu, že ano?! To je co uděláme.“ Na otázku jak se rozhodne co bude další singl: „Jak se rozhodnu co bude další singl  bude to něco, co mám rád. Jo, chci si vybrat něco, co se mi líbí. Takhle se rozhodnu. Jo, ptej se.“

Otázka: „O čem přemýšlíš když jdeš na pódium?“

Adam: „O čem přemýšlím… Doufám, že moje vlasy jsou v pořádku…“ Rozhlídne se po publiku a: „Nějací kluci se mně chtějí na něco zeptat? Nejsem sexista, ale možná… Ne? Okay, díky kluci. Okay. Fajn… ‚To tajemno ve tvých očích není pro mne‘ Skvělé.  “  Adam vypadá trochu zklamaně. Děvčata mu ale našly kluka, který se chce na něco zeptat.

Adam (nadšeně): „Kluk! Glambo!“

Glambo: „Jako někdo kdo sám zpívá a učí zpěv, jak je ksakru možné, že Tvůj rozsah je tak šílený.“

Adam se pokouší vysvětlit techniku svého zpívání, ale zjistí, že tohle je asi něco,co se prostě asi vysvětlit nedá. 🙂

Adam: „Aaaa ještě jedna otázka. Ano.“

Otázka zřejmě zněla, jestli Adam v Amsterodamu navštívil jednu z tamějších kaváren, kde kromě kávy můžete dostat také marihuanu.

Adam: „Neměl jsem v Amsterodamu kávu. Dělal jsem celou dobu propagaci (svého alba). Cítil jsem hodně kávy na ulici. Ale já jsem pracoval. (O Adamovi je známo, že si občas – výjimečně – dá jointa marihuany. Ale jak sám řekl  – ne když pracuje.)

 

Evil In The Night

 

Adam: „Takže zpívejme.“

 

 

EITN – iHeatRadio web:

 

 

„Děkuji!“

Hollywood Hamilton přilítne na pódium se slovy, že Adam je šíleně sexy a že on je sice heterosexuál, ale prostě… Adam si mezitím pohraje se zipy na svých kalhotách (má je opět i na kolenou, takže když vystupoval, měl je rozepnuté a kolena venku) a ptá se Hamiltona, jestli si těch zipů všimnul a že si rozepnul ty spodní z nich.. Hamilton pokračuje ve svých chvalozpěvech na to, že pokaždé, když se potkají nebo když ho vidí na ulici, tak je Adam úplně perfektní. Adam se diví, jestli se někdy potkalina ulici. A Hamilton neodolá, aby si nešáhnul na Adamovy vlasy, což mu Adam dovolí. Hamilton ještě chvilku nadšeně opěvuje jak je Adam sexy, a pak se rozhodne, že už by měl radši přestat (je přece ženatý  a manželka je v publiku  Adam reaguje, že musí být pěkně naštvaná :D).

Hollywood chce vyjasnit některé drby, které se o Adamovi proslýchají a se ptá Adama na jeho tetování, co to znamená, jestli to znamená, že se Adam přidal k Iluminátům.

Adam: „Co to jsou Ilumináti?“

Hamilton: „Co znamená to tetování, co sis pořídil poslední době?“

Adam: „Já nevím, tohle je trojúhelník, který je otočený na špici. To nejsou Ilumináti. To je tak trochu jiný klub.“

Hamilton: „Jaký klub?“

Adam: „Můj klub.“

Hamilton: „A co ty další drby co jsme slyšeli v poslední době? Co je tam jiného?“

Adam: „Aby The Original High byl hit a že změníme svět. Slyším to pořád a říkám si ‚Oh můj bože!‘.

Hamilton se zmíní, že má rád „Evil“ (Evil In The Night), je to jeho oblíbená skladba. Nasměruje pak Adama na kameru a Adam jde pozdravit svou matku: „Ahoj mami!“

Hamilton: „Koukni na tohle.“

Adam: „Oh, on mi šahá na zadek!“

Hamilton: „Já jsem se nedotýkal…!“

Adam: „Hele, tady (ukáže na vlasy), vem to od mých ramen nahoru…“

Hamilton: „Co bys řekl svým fanouškům napříč Amerikou. Řekni jim něco.“

Adam: „Ahoj lidi. Jsem tak rád, že se vám líbí The Original High, jsem rád, že to chcete prožít se mnou (get High with me), každý svým vlastním způsobem (Original way). A děkuji vám moc za vaši podporu a mám vás rád lidi a tohle je jen začátek. Tady to máme.“

Hollywood a Adam děkují publiku a loučí se.

Vtom se Adam ještě otočí a nechá publikum zatleskat kapele a svému zvukaři Gerymu (kterému dělá peklo :D) a žádá fanoušky, aby Gerymu řekli, že ho milují. A přidá se k nim  „Taky Tě mám rád. Ale nedotýkej se mých vlasů!“

 

Profi fotografie z iHeartRadio stráky: http://www.wjjs.com/photos/photos-that-rock/iheartradio-live-with-adam-lambert-426162/24093720

 

Záznam streamu:

 

 

IHeartRadio  Adamovo vystoupení (jen 3 videa), fotografie: http://news.iheart.com/features/iheartradio-live-9/articles/15/489531/iheartradio-live-with-adam-lambert-13680675