Adam Lambert’s ‘Ghost Town’ Is Just The ‘Tip Of The Iceberg’ Of What’s To Come

‘Ghost Town’ Adama Lamberta je je ‘pouze špičkou ledovce’ toho, co přijde

Od: Christina Garibaldi

Pokus se vám líbí to, co slyšíte u ‘Ghost Town’ Adama Lamberta, pak se připravte, protože tohle byla “pouze špička ledovce”.

Bývalá star ‘Amerického Idolu’ vydal tento měsíc svůj nový song, první po třech letech a zatímco vás ten těžký, hluboký house rytmus a strašidelné hvízdání mohou překvapit, jsou to slova, kterým budete věnovat pozornost, protože to “nastavuje tématicky směr toho alba”.

 

“Myslím, že co na tom mám rád textově je, že mluvím v  ‘Ghost Town’ o věcech, které jsou, víte, tak nějak o mně,  uvědomujícím si, že můžu být trochu vyčerpaný, ptajícím se možná, jestli budu schopný se znovu zamilovat, co mi dává tento svět?” řekl nám Adam po telefonu. “Ale není to úplně beznadějné, protože je tam taneční rytmus a je to skvělý úvod k tomu albu, protože v dalších písních jdu ohledně těchto pocitů do větších detailů.

 

#TheOriginalHigh

Fotka zveřejněná uživatelem ADAMLAMBERT (@adamlambert),


 

A nejsou to jen jeho pocity o kterých mluví ve svém albu, The Original High (16. června),  ale všech – “Opravdu jsem chtěl aby to odráželo to, čím si prochází hodně lidí” říká  a na pomoc se obrátil ke svým přátelům.

“Tak nějak jsem se pokoušel začít sledovat, jak mí přátelé a sebe tady venku v LA, co jsme měli společného, čím jsme procházeli, jaký žal, jaké triufy a jaká potěšení jsme všichni chtěli…“ řekl. Je tu tak hodně věcí, ve kterých jsme odlišní, jsme různých ras a pohlaví a máme různou sexuální orientaci, ale v podstatě hodně z nás hledá tytéž věci a zraňuje je totéž a to je to, o čem je to album.”

Adam řekl, že šel do toho alba taky s odlišným pohledem na sebe samotného, protože se “hodně uvolnil” od dob svého Trespassing alba z roku 2012.


“Byl jsem na sebe opravdu tvrdý během toho minulého procesu a jsem opravdu pyšný na to poslední album, které jsem vydal. Odvedl jsem na něm hodně opravdu tvrdé práce a měl jsem na něm  úžasnou hudbu. Ale bral jsem to trochu příliš vážně“, řekl. “A stalo se to, že si nemyslím, že jsem z toho neměl takové potěšení. A tenhle celý projekt pro mně byl od začátku až do konce mnohem zábavnější a přestal jsem nad tím vším příliš moc přemýšlet, začal jsem sám sobě trochu víc věřit.”

 

Zdroj: http://www.mtv.com/news/2147394/adam-lamberts-ghost-town-is-just-the-tip-of-the-iceberg-of-whats-to-come/?utm=share_twitter

4 Comments

  • Janimik napsal:

    Vďaka za preklad…zaujímavo to povedal 🙂

    • Shimoli710 napsal:

      Jo, dobře to řekl a mně těší když tak po těch osmi měsících koukám na ten článek a přitom vím, že GT je dneska hit. Povedlo se to a je to moc dobře. 😀

  • MonikaN. napsal:

    Ještě jsem nenašla tak skvělé web stránky, které by mě bavily a byly i vizuálně krásné..(y)
    každý váš příspěvek stojí za to..díky moc 😉 MonikaN.

    • Shimoli710 napsal:

      Tak jsem projížděla starší články a zjistila jsem, že mi tenhle komentář úplně utekl. Díky moc za pochvalu! Těší nás že se lidem líbí naše stránky vizuálně i obsahově. 🙂