SINGLE REVIEW: ADAM LAMBERT – ‚GHOST TOWN‘

Recenze singlu: Adam Lambert – Ghost Town

Protáhli jsme tím naše plachťáky o trochu dřív

 

Překlad: Drakulka (@Drakulka.CZ)

O co jde?

Od chvíle, kdy se objevil v American Idol 2009, si Adam Lambert nevedl moc špatně. Víte – dvě alba, něco málo ježdění s Queen a takové ty věci. No ale od jeho sólového alba Trespassing ve 2012 už je to nějaký ten čas, takže jsme zjevně nadšení, že je zpátky se svým novým singlem Ghost Town.

Adam utvořil pro své nové album The Original High team s Maxem Martinem a Shelbackem (víte, ti kluci, co dokázali, že jsou v popu dokonalí u lidí jako Taylor Swift (1989), Britney Spears (ty dobré), Cher Lloyd (Want U Back) a na „–ardách“ dalších?). A my jsme měli dost štěstí na to, abychom protáhli naše plachťáky Městem Duchů (Ghost Town) minulý týden. Tak jak to zní, co?

Počkat, zní to jako…

Tak trochu jako spousta věcí, které se teď hrajou, a zároveň jako nic z toho, co se teď hraje. V základu byl Ghost Town ovlivněn současným evropským popem a klubovou scénou, a zatímco tím běží masivní hausový rytmus, přesto je to plné Adamovo osobitosti a charismatu, který vkládá do svých věcí.

Kdybychom to měli přirovnat k něčemu, je to jako Avicii, ale ještě mnohem šílenější. Temnější David Guetta. NÁLADOVÝ Martin Garrix. Pravděpodobně stojí za to vyzdvihnout, že to není tuctová standardní taneční nahrávka. Pod tím tvrdým hausovým dusotem jsou slova, která skutečně pěkně lámou srdce.

Taky Hillary Duff má něco do soutěže o nejlepší pískání. To je od nás vše.

Nejlepší verš: „Se*te na to, když jdu do háje.“ To je masivní myšlenka v mezizpěvu.

Nejhorší verš: To si vlastně nepamatujeme. To je ale dobrý, ne?

Poslouchali bychom to…

No, Ghost Town má všude v sobě letní pařby, takže je šance to hrát k nějakému barbecue a/nebo něčemu, co se odehrává na pláži. Anebo když jdete domu v dešti. Má to taky trochu tyhle vibrace.

(emojis)

Hitparádová předpověď: Pokud všichni pochopí smysl, mohla by to být jednička asi tak 9 týdnů

Tak co si teď myslíte? Jste natěšení na poslech Ghost Town? Tweet @sugarscape by potěšil, prosím a dík moc.

 

Zdroj: SINGLE REVIEW: ADAM LAMBERT – ‚GHOST TOWN‘