Adam Lambert is the cover star for the new issue of Notion

Adam Lambert je hvězdou na coveru nového časopisu Notion

Adam Lambert má další fotku na coveru časopisu před vydáním svého nového singlu Ghost Town.

Zpěvák a textař je star na obálce nového čísla časopisu Notion a otevřeně hovoří o své kariéře před vydáním jeho dychtivě očekávané nové hudby. Do odhalení Ghost Town zbývá méně než týden a Adam mluví v Notion o tom, co mohou fanoušci očekávat od jeho nového alba The Original High.

Při rozhovoru o The Original High Adam odhalí že [jeho album] je taneční, ale hořkosladké a texty jsou trochu temnější [než bývaly dříve  v předchozích albech]. Dělal jsem věci více ve stylu bubblegum, dělal jsem afektované věci a teď chci dát lidem odvahu, aby se postavili jejich sr**kám. Chci jim ukázat tu moji část, která není nablýskaná nebo není [ještě stále součást] ‘soutěžní přehlídky v TV’ – Chci aby to bylo skutečné, víte?” Na nahrávce pracuje se svým hlasem odlišným způsobem. “Myslím, že je to o tom, kde se právě nacházím. Myslím, že jedna z věcí, které jsem se naučil je, že přistupuji k mnoha věcem ve stylu ‘méně znamená více’. Méně je trochu snazší.”

Během rozhovoru se otevřeně rozpovídá o atmosféře v současném hudebním průmyslu říkajíc: “Hudební průmysl je tak šílený, soutěživý a cílevědomý a po ‘Trespassing’ jsem se musel tak nějak zastavit a zeptat se sám sebe: ‘Proč tohle dělám? Co chci dělat? Kdo jsem? O čem jsem?’ a prostě všechno přehodnotit. Konečně jsem začal být víc vyrovnaný se všemi těmi záležitostmi okolo  slávy, už mně to vůbec neděsí.

Adam také mluví o svém novém vzhledu, o kterém říká: “Někdo mi řekl ‘oh, ty už nenosíš všechny ty šílenosti, pokoušíš se být víc nenápadný?’ A já na to ‘ne, prostě mně to unavilo. Do p*dele! Bylo to moc práce!”

Ghost Town bude mít premiéru 21. dubna 2015, následovanou albem The Original High v létě (proč E! napsalo na jaře, když to album má vyjít v létě netuším :), pozn. př.)

Pro více informací o novém čísle časopisu Notion jděte sem http://notionmagazine.com/product/notion-69/

Podívejte se na Adamův cover v časopise Notion společně s více fotografiemi z toho focení v naší galerii.

Zdroj: Adam Lambert is the cover star for the new issue of Notion