The Glamberts Vs. Directioners – Who Would Win In A Fan War?

By 20.3.2015 překlady, videa

Glamberts versus Directioners – kdo by vyhrál válku mezi fanoušky?

Adam Lambert si myslí, že by tam “byly nějaké oběti”, ale jeho fanoušci by bojovali udatně.

Adam Lambert prozradil, že pokud by “Glamberts” zkřížili zbraně se stoupenci One Direction, “Directioners”, byly by tam “nějaké oběti”.Hvězdu Amerického Idolu zpovídali ohledně jeho fanouškovské základny během rozhovoru s MTV News, přičemž se ho zeptali, jak vzniknul název Glamberts

Adam vysvětlil: “Myslím si, že Glamberts přišli s Glamberts – což je moje armáda fanoušků.“

“Vlastně si myslím, že je to založené na přezdívce, kterou jsem dostal během Idolu. Myslím, že mi média začala říkat Glambert, což mi přišlo dost legrační a tak se Glamberts stali Glamberts!”.

Když jsme sondovali kdo by vyhrál v bitvě mezi Glamberts a Directioners, zpěvák Queen přiznal: “Tohle zní, jako že by tam mohly být nějaké oběti!”

Directioners jsou hodně silní. A já mám hodně rád One Direction, jsou opravdu cool. Takže já bych nechtěl aby tam byla válka mezi fanoušky, ale Glamberts by se určitě nedali snadno. Jsou chytří, Glamberts jsou opravdu velmi bystří a inteligentní.”

Tak tady to máte! Teď je řada na vás, One Direction …

 

Zdroj: The Glamberts Vs. Directioners – Who Would Win In A Fan War?

Video na YouTube:

 

O něco později na stránkách MTV zveřejnili další video. Tentokrát to byla směs novinek s Rihannou a Jimem Parsonsem (Sheldon Cooper ze seriálu The Big Bang Theory) a na začátku byl opět Adam s odpovědí na otázku, kdo by vyhrál boj mezi Glamberts a Directioners.

 

 

Zdroj: Rihanna – MTV News Online Bulletin Featuring Rihanna And Adam Lambert
No, myslím si, že Rihanna, Jim a Adam v jednom videu (společně se zmínkou o One Direction) je opravdu skvělý reklamní tah. 🙂