Adam Lambert’s „Ghost Town“

By 24.3.2015 1 dubna, 2015 NOVINKY, překlady, THE ORIGINAL HIGH

“Ghost Town” Adama Lamberta zní úžasně (a trošku tajemně) – poslouchejte

Držte si klobouky Glamberts: Nový singl Adama Lamberta “Ghost Town” vyjde 21. dubna. (Nepleťte si to s novým singlem Madonny, který má samozřejmě totéž jméno). Jsou to ale skvělé zprávy!  Zpěvák “Whataya kWant From Me” v neděli sdílel krátký úryvek té skladby on line a zní to úžasně (ačkoliv to bohužel neobsahuje jeho hlas). V patnáctisekundovém videu na Instagramu Lambert svůdně hledí do kamery, zatímco v pozadí slyšíme nějakou tajemnou, téměř zlověstnou melodii s klubovým tanečním rytmem. Vzbuzuje to velkou zvědavost. Opravdu se těším na víc!

Podle zpráv Popjustice byl “Ghost Town” vyprodukovaný Max Martinem – legendárním švédským hitmakerem, který pomohl Taylor Swift stvořit nedávné skladby jako “Shake It Off”, “Blank Space” a “Style”. Vlastně, Martin a jeho současný spolupracovník Shellback jsou výkonnými producenty Lambertova nadcházejícího alba The Original High. Tihle dva hudebníci mají na svém kontě singlů číslo 1 víc než dost, takže můžeme spolehlivě tvrdit, že ten projekt je v dobrých rukách. (Také si myslím, že je to skvělé znamení, že “Ghost Town” nezní jako cokoliv jiného co právě teď hrají v rádiu – bylo by pro Lamberta skvělé, kdyby toto jaro nastolil nějaké nové hudební trendy).

Koukněte se na  dole na “Ghost Town” preview.

https://instagram.com/p/0j75f2uNCb/

Přes víkend Tim van Rongen, výkonný producent The Voice U.K. řekl o nové skladbě poraženého finalisty amerického Idolu:

 

Wow, už teď je tam znatelné nadšení kolem “Ghost Town” – a to je ještě měsíc do jeho vydání! Těch několik příštích týdnů čekání bude zřejmě pěkně náročných, ale  jsem rád, že Lambertův tým a ostatní o tom začínají mluvit tak brzo – chci aby příští měsíc Lambert udělal velký návrat zpět. Popová hudební scéna potřebuje jeho silný hlas a jeho unikátní pohled na svět.

 

https://lovelace-media.s3.amazonaws.com/uploads/198/589d2420-b3aa-0132-9a50-0e01949ad350.gif?AWSAccessKeyId=AKIAIV2GBF52KUKP672A&Expires=1742506036&Signature=ka8OH2PSda6UEXIYMwvOmEKNuq0%3D

 

Nemohu se dočkat jeho návratu.

 

Zroj: Adam Lambert’s „Ghost Town“ Sounds Awesome (& A Little Bit Eerie) — LISTEN