Adam Lambert Is Back On That Gym Grind

By 4.3.2015 překlady

Adam Lambert je zpátky v posilovně a je Nejžádanějším svobodným mužem časopisu OUT

 

Už máte všichni napsaný koncept děkovného dopisu Adamu Lambertovi za to, že dal na Instagram fotku, kterou vidíte nahoře? Protože pokud ne, tak s na to vrhněte!

 

Zpěvák, módní guru a vlastník perfektního ochlupení hrudi  je už zpátky v tělocvičně po několika dnech odpočinku v Los Angeles. Přiletěl v sobotu a už zase na sobě maká v posilovně. Já bych potřebovala nejmíň dva týdny spánku.

 

Adam postnul to foto nahoře s popiskem: “Zpátky v tělocvičně v Hollywoodu – @trainersethg pump!” (ten konec nepřeložím jedním slovem, ale myslím, že Adam chtěl říct, že ty jeho nabušené svaly jsou práce jeho trenéra Setha, pozn. př.). Oh, je tam ještě druhá fotka.

 

Teď už víte, proč potřebuje vaše děkovné dopisy?

 

Myslím, že jsem asi posedlá. Z dalších zpráv, slyšeli jste, že Adam byl zvolen Nejvíce žádaným svobodným mužem časopisu OUT? Zcela zjevně to bylo vítězství s obrovským náskokem.  Nikoho to nepřekvapilo. Ačkoliv jsem smutná, že Lee Pace byl až na 9. místě. Ale no tak, tenhle pekař koláčů (narážka na Lee Paceho roli v seriálu Pushing Daisies) si zaslouží být aspoň mezi první mi pěti.


Dobře, teď vás nechám, abyste zírali na Adama jak cvičí. Osoba, která nám pošle nejlepší vymyšlený scénář toho, co asi bylo to “drama v tělocvičně” vyhraje následování od Socialite Life na Twitteru! JO!

 

Zdroj

 

8 Comments

  • Katarina Glamsis napsal:

    Napsat sem mou vizi toho, co se asi v té tělocvičně odehrávalo, tak byste to snad museli hned smazat 😀 Fotky jsem viděla ráno před odchodem do práce. Po jejich shlédnutí se mi tam ani nechtělo!

    • Shimoli710 napsal:

      :DDD Tak zas – byli tam asi jen Adam a Seth (Sauli je ve Finsku má tam nějakou práci). Takže to asi zas tak divoké nebylo. Ale mohlo by to být i tak zajímavé čtení. :))
      Dík za komentář. 🙂