QAL Manchester, 2015-01-21

By 8.2.2015 Queen, recaps, videa

Queen + Adam Lambert v Manchesteru, 21. ledna 2015

 

One Vision

 

AWWW, ten ‚florbert‘ na konci! 🙂

 


Stone Cold Crazy

 


Another One Bites the Dust

 


Fat Bottomed Girls

 


Lap of the Gods / Seven Seas of Rhye / Killer Queen / I Want to Break Free

Adama trochu pozlobil jeho vějíř (kolem 4:10), na což zareagoval typickým „Fu*k“. 😀

„Manchester. co nového? Bavíte se lidi? Je tady hodně hezkých ‚man chest‘, kteří tleskají dnes večer.“ (man chest – mužská hruď) „Je to opravdu, opravdu moc fajn být tady dnes večer. Rád bych byl na okamžik vážný a poděkoval vám. Protože já dostal příležitost hrát s těmito rockovými legendami. Je to šílené. Každý večer tomu nemohu uvěřit, že jsem tak šťastný a děkuji vám, že jste mi dali tu šanci a posloucháte mně, protože hádejte co, já nevím co bych ksakru dělal, kdyby nebylo Freddieho Mercuryho. Je pouze jeden Freddie a dnes večer mu chci

 



 

Don’t Stop Me Now

 
Tak tady na 1:25 Adam přijde k fanouškům, kteří mají VIP lístky přímo na pódium a nejprve chytí tu slečnu co tam stojí za ruku, ale ona je asi totálně v šoku (chudák :)), tak Adam aspoň vezme její mobil a udělá selfie (nevím, jestli pak byl z toho, jak na té fotce vypadal nadšený – ta slečna totiž to foto sdílela na Instagramu a na Twitteru :D), ale v ten okamžik se očividně skvěle bavil. A ani na okamžik nevypadl z rytmu nebo nepřestal zpívat.

 


Somebody to Love

 
Adamovi se líbí, jak publikum zpívá s ním, ale postěžuje si, že nemá žádnou lásku a že by mu měl někdo najít Somebody to Love.

 


Love of My Life

 

 

Selfie stick

 


39

 


Days of Our Lives

 


Bass solo

 


Drum Battle

 


Under Pressure

 



Save Me

 


Who Wants to Live Forever



Guitar Solo

 


Tie Your Mother Down

 

All Your Love

Kolem jedné minuty Adam trochu ztrácí s publikem trpělivost a chce, aby se do toho víc opřeli a byli hlasitější. No a po chvíli jde na druhou stranu se slovy, že tamta strana bude určitě hlasitější, protože těm uprostřed a vlevo to trvalo hodně dlouho než se vzbudili. (To je zajímavé, ale ta pravá strana skutečně většinou bývá hlasitější)
Jeho odchod zpátky na pódium kolem 2:20 je roztomilý a samozřejmě, pravá strana dostane pochvalu, protože byli skvělí. 🙂

I Want It All


Radio Gaga

K RG neodmyslitelně patří potlesk diváků a Adam v publiku. 🙂



Crazy Little Thing Called Love

Po Adamově úvodu, při kterém si Brianovi po chvíli postěžuje, že vykládá sh*t a požádá ho, aby si vzal mikrofon a napravil to, se Brian nejprve zeptá publika, jestli si myslí taky, že to co Adam říká je sh*t a pak položí svou oblíbenou otázku, co si myslí o novém muži. Adam poděkuje za potlesk a nechá zatleskat Brianovi, Rogerovi, celému zbytku skupiny a pak také osádce, která se stará o to, aby ta show byla vždycky připravená a všechno šlo hladce. No a jde se na CLTCL.(Z toho hraní na piáno tentokrát Adama bolely prsty :))



Bohemian Rhapsody

 

Encore

We Will Rock You / We Are the Champions

 

Zdroj pro videa:

http://idolforums.com/index.php?showtopic=718979