QAL Boardwalk Hall, AC, July 26, 2014

By 6.11.2014 Queen, recaps, videa

Queen a Adam Lambert v Boardwalk Hall, Atlantic City, 26. července 2014

 

Boxscore: 6,991 / 7,050 – 99% – $670,245
 

Tenhle tweet z koncertu mně teda docela pobavil:

 

‚BrenEllis ‏@glamrus2
Security girl thought this was @adamlambert concert and he was calling himself „Queen Adam Lambert“. Didn’t know who Queen was.‘
 
(Dívka z ochranky si myslela, že tohle je Adamův koncert a že si říká ‚Queen Adam Lambert‘.)
 
I když teda dost silný kafe. Nicméně, věřím, že to ‚Queen‘ může být v Adamově případě zavádějící. (Další důkaz toho, že Freddie byl prostě geniální, když přiměl členy své skupiny aby se pojmenovali Queen. :))
 
Vzpomínáte na ‚Sweet 16‘ párty pro Julii Hollinger? Julia byla na koncertě a při encore si jí Adam všimnul a zamával jí.

 
Now I’m Here

 

 
Stone Cold Crazy
 
„Atlantic City pojďme být blázniví!“
 


 

Another One Bites The Dust
 

 

Fat Bottomed Girls

 

 

In the Lap of the Gods / Seven Seas of Rhye / Killer Queen
 

 

Somebody to Love
 
„Ahoj Jersey! Má někdo žízeň? Tohle je docela dobré pití. Víte lidi, že moje mamka se narodila v Atlantic City?“ (Adam pak řekne něco, co jsem nezachytila) „Jak se máte lidi? Máte dnes dobrou náladu? Jo? Jste naladěni na rock ‚n‘ roll? Chtěl bych využít té příležitosti abych vám poděkoval za to, že jste mně přijali. Nemohu věřit, že stojím na pódiu s těmito rockovými ikonami. Oni jsou ti nejlepší ve svém oboru a pro mně je to čest být zde. A já bych tady nebyl, nedělal bych to co dělám a neměl bych tu inspiraci kdyby nebylo skvělého Freddieho Mercuryho. Jo. Je to čest být zde a zpívat tyhle písně. Takže děkuji lidi. Díky.
Takže, mám pro vás otázku. Cítil se někdo z vás někdy takhle? Jako tahle přehnaně vypadající killer queen? Ano? Sedící tam se šampaňským, hezky oblečená? Proč to děláme? Proč chceme tímhle způsobem utéct z reality? Ví to někdo? Víte? Myslím si, že to vím. Myslím, že tohle děláme, protože vlastně hledáme ‚Somebody to Love'“.

 
Tohle bylo poprvé, co Adam před StL zmínil Freddieho a poděkoval mu. Stalo se tak proto, že Love Kills – píseň, před kterou Adam mluvil o Freddiem nahradila v repertoáru jiná. Takže se děkovná řeč posunula na předmluvu k StL.

 

 

I Want It All
 

 

Love of My Life
 

 

’39
 

 

These Are the Days of Our Lives
 

 

Bass Solo / Drum Battle / Under Pressure / Happy Birthday
 
Under Pressure začíná kolem 6. minuty. A na 10. minutě, po skončení UP Adam vyzve publikum, aby zazpívali Rogerovi k jeho narozeninám ‚Happy Birthday‘.
Pak nechá Adam zatleskat Brianovi a dojde i na Brianovu oblíbenou otázku co si publikum myslí o tom novém členu skupiny (obrovský potlesk je odpovědí).
 

 

Dragon Attack
 
Na začátku tohoto videa je ještě jednou přání Rogerovi k narozeninám (tentokrát ale z jiného úhlu). Adam pak ohlásí změnu v programu, protože následující píseň nebude Love Kills, jak tomu bylo na předcházejících kocertech, ale něco více sexy – Dragon Attack.
 

 
Who Wants to Live Forever
 

 
Guitar solo

 


 

Tie Your Mother Down

 
Adam a Neil na 4:15 😀
5:55 „Zatleskejte Rufusovi u bubnů. A pro děvčata – je nezadaný.“
„A chcete si se mnou zazpívat? Jo? Uděláme si soutěž ano? Různé sekce mezi sebou. Jo? Okay?“
Pravá strana, kam zamířil nejdřív sice neměla moc silný začátek – Adam to ale vzal na sebe se slovy, že to bylo špatným vedením. Pak už to šlo hladce a Adam odchází na druhou stranu se slovy, že na něj udělali opravdu dojem.
8:15: „Okay, zastavte. Co je k čertu s váma tady lidi?“ (Adam udělá rukou kolečko a naznačí koho myslí) „Všichni tito lidi spolupracují a vy jste tady jako… “ (Výraz Adamovy tváře zřetelně naznačí co myslí tím ‚jako‘.) „Vy si nechcete hrát? No tak, vzbuďte se lidi! Vstávat!“
Domluva zabrala a teď je Adam s výkonem levé tribuny spokojený.
„To je ono! Jo! Musel jsem vás probudit, že ano?“
U publika na ploše dá Adam šanci vyniknout i přítomným mužům a nasadí nižší tón, aby se taky mohli přidat.
 

 
Radio Ga Ga
 

 
Crazy Little Thing Called Love
 

 

Bohemian Rhapsody
 
Adam tentokrát neměl potřebu převlíknout si své bílé tričko ani červené rukavice během svého pobytu v zákulisí.
 

 

Encore
 
We Will Rock You / We Are the Champions

 
Hezký záběr na publikum na začátku videa – spousta fanoušků držela zapnuté a rozsvícené telefony, všichni tleskali, dupali, křičeli a vyvolávali členy skupiny pro přídavek.
 

 

 

 

 

65 Comments