QAL Philadelphia, July 16, 2014

By 9.10.2014 Queen, recaps, videa

Queen a Adam Lambert ve Wells Fargo Center ve Philadelphii, 16. července 2014

 

Tento koncert se konal těsně před vystoupením Queen a Adama v Madison Square Garden. A ačkoliv to někomu může přijít divné u tak ostřílených kozáků jako jsou Brian a Roger, jejich nervy byly před tím následujícím koncertem doslova na pochodu (to mám potvrzeno od fanynky, která se v zákulisí jednoho z dalších koncertů bavila s techniky a ti jí řekli, že před koncertem v MSG byli všichni pěkně nervózní- včetně Briana a Rogera :)). Ale zvládli všechno jako profíci – kterými taky jsou. 🙂

 

No a na koncert zavítal i jeden z vzácných hostů – rocker a wretstler Chris Jericho, frontman skupiny FOZZY.

Wells Fargo Center ‏@WellsFargoCtr

Chris Jericho is in the building! „@IAmJericho: Stoked to see #Queen tonight!!! @DrBrianMay is a true living GENIUS! @QueenWillRock

Samozřejmě, Chris byl koncertem nadšen a dal to najevo nejen na svém Twitteru a Instagramu:

Chris Jericho.
#QUEEN was incredible and #AdamLambert was beyond amazing. What a show!! And only in rock n roll can u… http://instagram.com/p/qiVYORmDgA/

Na téhle show byly naše oblíbené ‚kameramanky‘ z týmu TALCvids a našla jsem také videa od riddle601b a Jesha84. Takže videa máme tentokrát přímo parádní a je z čeho vybírat. 🙂

 

Now I’m Here

 

 

 

Stone Cold Crazy

 

 

Another One Bites the Dust

 

 

Fat Bottomed Girls

 
Kolem 1:40 přiletělo něco na pódium – podprsenka? Nejspíš. (Zůstala ale nepovšimnuta – holt tonačasování a taky výběr části oděvu asi nebylo nejlepší :))
A po jeho obvyklém „RIIIIIIIIIIIIDE!“ Adam ještě na chvíli poklekne u Brianovy kytary, aby pak zmizel do zákulisí převléknout se.
 

 

 

In the Lap of the Gods / Seven Seas of Rhye / Killer Queen

 

 

Killer Queen

 

 

Somebody to Love

 

 

I Want It All

 
Video se záběry na Adama zblízka
 

 
A tady je záběr na celé pódium
 

 

Love of My Life

 
Publiku nadšeně vítalo Briana při jeho cestě catwalkem k místu, kde na něj čekala židle a kytara a bylo vidět, že Dr. Bri to očividně potěšilo i dojalo. Přiznám se, před tím, než Adam začal s Brianem a Rogerem vystupovat jsem nikdy nevěděla, že Dr. Bri je tak charismatický a dokáže tak dobře navázat interakci s publikem. Ale je opravdu skvělý.
 

 

’39

 

 

These Are Days of Our Lives

 

 

Bass Solo / Drum Battle

 

 

Under Pressure

 
Před začátkem má Roger krátký proslov a mezi jiným říká, že je rád, že je opět zpátky v Philly (Philadelphii), protože oni (Brian a Roger) jsou už tak staří, že si nemyslel, že by se tam ještě vrátili (tak napůl vážně napůl žertem :))
„We’re so fuckin‘ old, I never thought we’d come back here“
 
A tahle píseň má velmi roztomilý závěr – Roger se totiž splete a špatně odpočítá to závěrečné „Pressure“. Adam naopak trefí ten okamžik správně. Můžeme vidět, jak se Roger chytí za hlavu a pak natáhne ruce a s Adamem se vřele obejmou. No, právě takovéhle okamžiky dělají ta živá vystoupení vzácnými a speciálními a my jsme moc rádi, že je máme zaznamenané na videích.:)
 

 
No a tady je Bass Solo, Drum Battle a Under Pressure z jiného úhlu – ten konec je tam vidět nádherně a opravdu stojí za to.
 

 

Love Kills

 
Na začátku obvyklá Brianova otázka, co si lidi myslí o tom novém členu jejich týmu, s obrovskou odezvou publika, načež Adam převezme mikrofon zpátky, poděkujea uvede další písničku – Love Kills, přičemž vyzvedne vzpomínku Freddieho (a připomene, že tam může být „jenom jeden Freddie Mercury“ :)).
 

 

Who Wants to Live Forever

 

 
Z jiného úhlu
 

 

Guitar Solo

 

 

Tie Your Mother Down / Radio Gaga (sing along)

 
Sind along (All your love tonight) začíná na 5:01. A publikum na obou stranách stadionu se opravdu snaží. Hodně. 🙂
7:36 „They’re louder.! (Oni jsou hlasitější.)
8:02 „“This side grew a big pair of balls.“ („Tak téhle straně teď narostly velké koule“ – jinými slovy: „Ti se do toho opravdu opřeli.“ :D)
9:00 „Gimme that… gimme gimme that love… You know what, gimme some Radio GaGa.“ 😀
 

 

Crazy Little Thing Called Love

 
„Jestlipak vás láska dělá úplně šílenými?
Neslyším vás.“
 

 

The Show Must Go on

 

 

Bohemian Rhapsody

 
Po svém úvodním vstupu Adam na chvíli zmizí v zákulisí, aby se po několika minutách vrátil a my si můžeme všimnout, že si mezitím stačil převlíknout tričko – bílé se zebrováním za červené. Proč? No kdo ví. Možná chtěl, aby mu ladily s barvou rukavic. 🙂
 

 

Encore

 
We Will Rock You / We Are the Champions