Lady Gaga praises Adam Lambert

Lady Gaga chválí Adama Lamberta: ‘Jsem na něho tak pyšná, že zpívá s Queen’

 

Majitel mocného hlasu Adam Lambert si dal na chvíli pauzu od jeho turné s Queen, aby se podíval na artRAVE: The Artpop Tour od Lady Gaga, při jejím vystoupení v australském Perthu (20. srpna) a ona řekla svým fanouškům, že je nadšená, že ho vidí mezi lidmi v publiku.

 

Poslal jí veřejně zprávu, aby Lady Gaga dal vědět, že je v publiku a tweetnul: “@ladygaga, jsem tady děvče! Chtěl jsem  to vidět z ptačí perspektivy 😉 Jsi fantastická!”

 

Gaga po té show sdílela fotku sebe s kytarovou ikonou Brianem Mayem a přidala k té fotografii (která je v tom originálním článku vlevo a v našem článku nahoře) popisek s větou o tom, jak šťastná  je, když vidí Adama jako frontmana té skupiny a jak dělá čest písním Freddieho Mercuryho: “Já a Brian May z QUEEN. Přišli na artRAVE a já jsem tak PYŠNÁ na Adama Lamberta, že s nimi zpívá. Rozbrečelo mně to během ‘Dope’, když jsem je tam všechny viděla sedět. Myslela jsem na Freddieho.”

 

Gary Stokes, který sleduje monitory během turné Adama Lamberta s Queen také nedávno chválil tohoto hitmakera pro jeho neuvěřitelná hlasová vystoupení: “Je úžasný zpěvák a má úžasný rozsah a dokáže zpívat hodně vysoko. Dělám hodně pro K D Lang a ona má také úžasný rozsah a výšky. Opravdu dobří zpěváci mají velmi dobrý sluch! Slyší jemné detaily lépe než průměrní zpěváci a následkem toho mají více specifické požadavky.”

 

Zdroj

 

Tady je video s Lady Gaga, jak vítá Briana a Rogera a pokud vím, mluví i o Adamovi, ale ten, i když na začátku seděl společně s Bri a Rogerem, později zmizel a přesunul se na speciální místo, aby měl lepší výhled na pódium, takže na tom videu bohužel vidět není.