Q107 Morning Show co-host Sarah Crosbie

By 27.6.2014 překlady, videa

Ranní show Q107  se Sarah Crosbie

 

Tohle video je z ranního vysílání kanadské TV před QAL koncertem v Calgary. A hlavní řeč je tady  samozřejmě o Adamovi jako frontmanovi Queen. Moderátor i přítomná noviářka mluví o tom, jak těžká je Adamova role v očích mnoha fanoušků Queen, protože je srovnávají s Freddiem a vlastně jej už dopředu odsuzují, že na to, aby zpíval písničky Queen nemá. Což samozřejmě není pravda.

 

 

Sarah Crosbie v tomto pořadu jednoznačně stojí za Adamem a vysvětluje divákům, že jsou tady vlastně dvě skupiny fanoušků, Queen fans a Adam Lambert fans, kteří jej znají už od doby jeho vystupování na  Americkém Idolu a sledují jeho kariéru – že jsou to i mladí fanoušci, kteří neznají hity jako Bohemians Rhapsody nebo We Will Rock You, ale znají Adama. Naopak jsou tam fanoušci, kteří se cítí být vinni že jdou na Queen, protože mají pocit, že Queen bez Freddieho nejsou Queen. Což ale, jak říká Sarah je úplný nesmysl, protože Adam nechce nahradit Freddieho, ale dokáže zazpívat všechny písničky Queen skvěle a byla by škoda aby lidi na ten koncert nešli. Moderátor se Sarah pak řeší ten problém proč spousta fanoušků Queen Adama podceňuje – zmiňuje se tu hlavně ten fakt, že Adam vyšel z AI a že “nezačal svou kariéru v garáži” (no, je to zajímavé, protože oni tady úplně pominuli u éru před Idolem, kdy se Adam snažil prorazit, bohužel neúspěšně – hlavně kvůli své orientaci, pozn. př.)

 

Oba (moderátor i Sarah) se  ale shodnou na tom, že Adam je skvělý jako zpěvák i ve svém projevu na pódiu. A moderátor se ptá, jestli je vůbec možné srovnávat Adama a Freddieho (protože Freddie přece jen vystupoval v úplně jiné době). Sarah na to odpovídá, že ano, můžeme, protože Adam je jedním z nejsmyslnějších zpěváků dnešní doby. A že lidi tohle neradí slyší, že neradí slyší, že někdo může být tak dobrý, že by se mohl vyrovnat géniovi jako byl Freddie Mercury. Ale že Adam se nesnaží kopírovat Freddieho. Má svůj vlastní styl. Ale je to tak, že je tady určitá podoba s Freddiem Mercurym (co se týká vystupování a chování, pozn. př.) a že má kouzelné charisma a je Glambert – protože je glam a Adam Lambert a je skvělý frontman a lidi budou překvapeni na té show jak je neuvěřitelně dobrý a že je to odlišný člověk než Freddie, který bude zpívat tyhle legendární písničky.

 

Na závěr Sarah vyzve lidi, aby šli ten večer na koncert, protože to bude stát za to.

 
Zdroj
Here’s one I read earlier: