Adam Lambert Launches ‘Live Proud 2014′ campaign

By 8.6.2014 překlady

Adam Lambert ukazuje svou opět dobročinnou stránku! Zahájil ‘Live Proud’ kampaň

 

Majitel mocného hlasu Adam Lambert si uprostřed svého nabitého programu při psaní alba a přípravy na turné s Queen, aby udělal více dobrého pro tenhle svět. Takové zlatíčko!

 

Bylo potvrzeno, že zpěvák ‘For Your Entertainment’ se dal dohromady s americkou telekomunikační společností AT&T, aby opět spustili jejich  ‘Live Proud 2014‘.

 

Kampaň  ‘Live Proud 2014′ se vyhlašuje na oslavu LGBT Pride Month a Pride sezóny. Kampaň je zaměřena na uvědomělost a zplnomocnění a už druhý rok po sobě se při ní AT&T spojuje s For Your Entertainment hitmakerem.

 

Tato nová kampaň doufá, že s pomocí star Amerického Idolu podpoří LGBT komunitu k tvorbě jejich vlastních meme (http://it-slovnik.cz/pojem/meme), jako ukázku jejich ‘Live Proud’ (tedy že se otevřeně hlásí ke své orientaci) a jejich sdílení přes sociální média.

 

Čtyři šťastní výherci budou náhodně vybráni a dostane se jim příležitosti setkat se s Adamem na soukromé akci v New Yorku, šťastlivci!

 

Jeden výherce bude vybrán aby se zúčastnil té soukromé akce a také se bude moci osobně setkat se zpěvákem před začátkem show.

 
Pět vylosovaných výherců obdrží balíček s technologií AT&T.
 
Zdroj

 

Adam sám tweetoval info o téhle kampani a o soutěži (která je bohužel jen pro fanoušky, žijící v USA).
 
ADAM LAMBERT @adamlambert ·

Win a trip to my private event! Share ur #ATTLiveProud meme! Rules/details: http://att.com/liveproud  sponsored by @ATT

https://twitter.com/adamlambert/status/475409001010987008/photo/1

 
Video z vystoupení Adama na loňském koncertu v rámci ‚Live Proud‘ kampaně:
 

 

2 Comments