Hump Day With Adam Lambert: The Very Best

V této Středě s Adamem Lambertem přinášíme zprávu o kontroverzním rozhodnutí, které udělalo Adamovo bývalé hudební vydavatelství.

 

Největší zprávou o Adamovi je tento týden oznámení, že Adamovo bývalé hudební vydavatelství vydá 27. května ‘The Very Best of Adam Lambert’. (To úplně nejlepší z Adama Lamberta). Budou tam obsažena Adamova vystoupení na Americkém Idolu “Mad World”, “One” a “Track My Tears”, nahrávka z Glee “Mary the Night”, jeho soundtrack “Time For Miracles” a kolekce písniček z jeho studiových alb.

 

“Pokud některé z těchto skladeb působí jako by vyšly ze základních hudebních principů, je to jejich dovedným propojením mainstreamového popu a rocku se středolevými, ne-li undergroundovými hudebními a pop-kulturními znaky a jejich naprostou přesvědčivostí v tomto směru”, čteme v textu na obalu CD. “A pokud tohle není typickým znakem umělce, který je vždy sám sebou… inu, pojďte a poslechněte si více až dokud vám to nebude jasné.”

 

Wow, tohle jsou silná slova, vyjadřující podporu … a to od hudebního vydavatelství, které se k němu zachovalo tak hodně nefér.

 

Ale já se teď odchýlím od tématu… Otázka zní, koupíte si tuhle kolekci? Může to vypadat jako cynická snaha, získat ještě nějaké peníze teď, když už je Adam pryč (a úspěšně pokračuje ve své kariéře, pozn. př.), ale protože je spoluautorem některých těch písní, bude z toho mít také zisk. A tohle je způsob jak jej podpořit do té doby, než vyjde jeho nové album. Na druhou stranu, jak se to může jmenovat “Best Of” (“to nejlepší”), když tam není “Cuckoo” nebo “Outlaws of Love”?

 

Koupíte si tu kolekci, abyste doplnili vaší diskografii Adama?

Adamovo vystoupení týdne:

Každý týden uvádíme video s vystoupení z minulosti nebo z přítomnosti, ve kterém můžeme vidět tu vášeň, energii a… nadání, které Adam vnáší na pódium. Tento týden necháme Adama, aby si sám vybral své vystoupení.

 

ADAM LAMBERT ✔ @adamlambert:
Mystery radio station performance…. Purple Haze for your Sunday. http://youtu.be/S2Ys1nZ4fHw

Adamův tweet z minulého týdne o jeho záhadném vystoupení pro rádio… Purple Haze na neděli

Tady je ten song na YouTube – opravdu tak trochu záhada, protože tam není uvedeno kdy a kde to bylo pořízené:

 

A odkaz na originální článek (s fotografiemi a puzzle):

Hump Day With Adam Lambert: The Very Best