Adam Lambert – Twitter party, March 31, 2014

By 1.4.2014 překlady, twitter

Po dlouhé době se Adam opět dneska chopil svého Twitteru aby si popovídal se svými fanoušky. Nic dlouhého, taková krátká párty, nicméně myslím, že nám tím všem udělal radost. 🙂

BTW, když jsem překládala tyhle tweety, zjistila jsem, že poslední Adamovu TP jsem překládala 31. 10. 2013, takže je to už pěkných pár měsíců (celých 5 :D).

 

Takže tady to máme – přeložené Adamovy odpovědi jsem udělala kurzívou, a protože Adam některé tweety svých fanoušků zopakoval ve své odpovědi, tak jsem ty opakované části dala tučně.

 

AL: U know whats sorta annoying? When fans write “it’s so sad he’s gay”Why?Cuz if I was St8, then we could date? Sad? I love bein gay #oxymorons

 
Víte co je tak nějak otravné? Když fanoušci píšou “je to tak smutné, že je gay” Proč? Protože kdybych nebyl, tak bychom spolu mohli chodit? Smutné? Já jsem rád že jsem gay. #oxymorons  (Adam je opravdu geniální – výraz ‘oxymorons’ tady fakt sedí: http://cs.wikipedia.org/wiki/Oxym%C3%B3ron, http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/oxymoron-oxymoron, pozn. př.)
 
“Adam, take it as a compliment, that they like u that much” Well if they do, they should realize it’s sorta indirectly offensive. #realtalk“
 
Adame, vem to jako kompliment, oni tě mají tak moc rádi” No mají, ale měli by si uvědomit, že tohle může tak nějak nepřímo urazit #realtalk
 

“@JustAFanAL: @adamlambert I’m ready for #postgaygeneration”. Me too!!!! They’re upon us!

 

“@JustAFanAL: @adamlambert jsem připraven na #postgaygeneration.” (Tedy generaci, která nebude mít problém s gayi, pozn. př.) Já taky!!! Je to blízko!

 

AL: I will not be defined or victimized by my orientation. Hallelooooooo!

 

Moje orientace mně nebude definovat ani nebudu její obětí.  (Řekla bych že “Hallelooooooo!” je něco jako “Haleluja!” – tedy “Chvála Bohu!”, pozn. př.)

 
AL: I love all of u who get it. Thank u for your continued support. This is gonna be a great year!!!
 
Miluju vás všechny, do to chápete. Děkuji vám za vaši soustavnou podporu. Tohle bude skvělý rok!!!
 
Hahaha exactly. Same difference. “@DavidWayneConn: @adamlambert You’re gay, I’m gay. Doesn’t that mean we should date then? Haha”
 

Hahaha přesně. Je to totéž.  “@DavidWayneConn: @adamlambert Ty jsi gay, já jsem gay. Neznamená to  ale, že bychom spolu měli chodit? Haha”

 

Agreed! It’s going really really well! “@sandraAML: @adamlambert enough about orientation.. LETS TALK ABOUT THE NEW ALBUM?? IM SO EXCITED”

 

Souhlasím! Jde to opravdu, opravdu dobře! “@sandraAML: @adamlambert ukončeme tu diskusi ohledně orientace.. MLUVME O TVÉM NOVÉM ALBU?? TAK HROZNĚ SE TĚŠÍM”

 

AL: It ain’t a DISABILITY!! It’s just a disposition ya’ll. the only thing that makes it “hard to deal with” is when folks be ignant bout it. Ha

 

To není nějaká VADA (nebo něco jako tělesné postižení – pozn. př.)!! Jsem prostě povahový rys, každý máme nějaký. Jediná věc, která to “dělá těžší vyrovnat se s tím”  je, když nad tím lidi vyjadřují své nespokojení (řekla bych, že se tady Adam vrací k tomu prvnímu tweetu a “sad you are gay” výroku).

 

AL: I also wanted to say how much I loved being on @GLEEonFOX this season. I learned so much & had so much fun. Thanks to the cast and fans.

 

Taky chci říct, jak moc jsem rád, že jsem byl na @GLEEonFOX tuto sezónu. Tak moc jsem se naučil a užil jsem si tolik zábavy. Díky za to celému osazenstvu seriálu a fanouškům.

 

@caviar_diva  @adamlambert I love you for your honesty!

 

@caviar_diva  @adamlambert Mám Tě ráda pro Tvou upřímnost!

 

AL: I’m honest to a fault sometimes- but it’s my default. @caviar_diva

 

Jsem někdy upřímný až to bolí – ale jsem už takový. @caviar_diva

 

@Kalebert_ speaking of the album ~ do you think itll have a light/dark side like TP, or will it be focusing more on just one of the sides?

 

@Kalebert_  když mluvíme o tom albu – myslíš že to bude mít světlou a temnou stranu jako TP nebo to bude víc jednostranně zaměřené?

 

AL: It’s still cookin girl, I can’t tell u what ingredients I’m using- you’ll just have to wait to taste it when it’s good n ready @Kalebert_

 

Pořád se na tom ještě pracuje děvče, nemůžu vám i říct jaké ingredience používám – budete si muset počkat na ochutnání až to bude ono a bude to hotové. @Kalebert_

 

So so so so true! “@purpIegirll: @adamlambert Aquarius Aries combo you really cant help it lol”

 

Tak strašně moc pravdivé! „@purpIegirll: @adamlambert Spojení Vodnáře a Berana, Ty opravdu nemůžeš být jiný lol”

 

AL: What I CAN say about the album is that is a completely post-modern affair. Very sonically diverse and very honest.

 

Co MOHU říct o tom albu je, že je to úplně postmoderní záležitost. Hodně zvukově rozmanité a velmi upřímné.

 

Genre is irrelevant. “@Shantilux: @adamlambert post-modern pop? post-modern rock? post-modern funk??”

 

Žánr (hudební) je irelevantní (tedy není důležitý). “@Shantilux: @adamlambert postmoderní pop? postmoderní rock? postmoderní fun??”

 

AL: Goodnight loves!

 

Dobrou noc moji milí!

 

Zdroj: https://twitter.com/adamlambert

 

12 Comments

  • petr napsal:

    Je super si přečíst aktuální dění kolem Adama a nemuset ho zhánět na různých pochybných stránkách. Díky! : -)

    • shimoli napsal:

      Dík za komentář. Je to milé vědět, že ty naše stránky lidi zajímají a taky povzbuzení pro další práci, když se nám fanoušci takhle ozvou. 🙂

    • Shimoli710 napsal:

      Není zač. 🙂 A děkuji za komentář. 🙂