Kristen O’Connor about Adam Lambert

By 1.3.2014 překlady, rozhovory

Kristen O’Connor hovoří o Adamu Lambertovi

Část článku uveřejněného na MJSbigblog (podobný jsem našla také také v THR) s rozhovorem s Kristen O’Connor, jednou ze soutěžících na letošním Americkém Idolu, která se setkala s Adamem a Chrisem na workshop týdnu.

Reportéři měli příležitost udělat rozhovor s nedávno eliminovanou soutěžící Amerického Idolu Kristen O’Connor. Mluvila o technických potížích, kterým čelila, o tom, jak dostala radu od produkce ohledně výběru písně, o věcech, které se naučila od mentorů na Idolu Chrise Daughtryho a Adama Lamberta a dalším.

Bylo užitečné pracovat s absolventy Idolu Adamem Lambertem a Chrisem Daughtrym během tréninkového týdnu na Idolu?

“Oh můj bože! Ano! Absolutně. Myslím, že to bylo tak přínosné. Naučila jsem se tak moc. Měla jsem opravdu dlouhý rozhovor s Adamem Lambertem. Byl to takový relaxační druh rozhovoru. Ptala jsem se ho: ‘Jak se vyrovnáváš s věcmi, které o Tobě říkají lidi na Internetu? Protože já vím, že ses s tím musel zabývat.’ On na to: ‘Oh děvče, to víš že ano!’ Bylo tam hodně kontroverze (ostré debaty), když byl na té show. Řekl mi: ‘Kristen, nemůžeš prostě číst všechny ty věci. Lidi budou říkat všechno možné, dělají to každému.’ Je to těžké, protože až doteď jsme se nikdy nesetkali s něčím takovým. Tahle rada mi byla určitě užitečná. Pomohl mi s tím, jak vybrat píseň. Prostě mi řekl… jakým způsobem on přistupoval k výběru písní.

Zdroj:

Kristen O’Connor on What She Learned from Adam Lambert, Chris Daughtry and More

Tady je druhý článek v THR – obsah té části o Adamovi je prakticky shodná s tím, co je tady přeložené.

Why Kristen O’Connor Ditched Her In-Ear Device on ‚American Idol‘

A galerie – Adam jako mentor na AI: