ANOTHER star is raving about Adam Lambert as he leaves Glee!

Další hvězda, rozplývající se nad Adamem Lambertem, zatím co ten odchází z Glee!

Vám všem určitě nemusíme říkat o tom, že Adam Lambert v současnosti pracuje na svém třetím studiovém albu, které je následovníkem ‘Trespassing’ z roku 2012 a že nás napíná svými občasnými Tweety.

I když star Amerického Idolu o povaze svých nových nahrávek moc neprozrazuje, zní to, jako by měl další spolupráci, tentokrát se švédskou zpěvačkou-skladatelkou Tove Lo, ale co ona říká na jeho hlas?

Tady na Unreality TV vždycky Adama Lamberta nazýváme “vokální mašinou” a to nepřeháníme, vy všichni víte, že jeho hlas je neuvěřitelný.

Je ale zajímavé, že i jiní lidi komentují jeho vokální schopnosti, jako nedávno Brian May z Queen, který o něm nadšeně mluvil v souvislosti s oznámením jejich turné.

Adam vždycky chválí jiné umělce a my o tom vždycky píšeme, ale dnes je tomu naopak. Švédská zpěvačka-textařka Tove Lo měla rozhovor pro Billboard a poskytla jim několik opravdu hezkých slov na For Your Entertainment hitmakera.

Tihle dva se nedávno setkali ve studiu a ona k tomu řekla:

“Přišel do Švédska, kde pracuje se všemi těmi producenty, je jich tam taková malá společnost a skvěle se při tom baví.“

Neprozradila ale nic ohledně toho, co můžeme čekat od jeho třetího, nedočkavě očekávaného alba.

Dodala: “Když slyšíte ten konečný produkt ze studia, tak je to o něčem jiném, ale jeho hlas je neuvěřitelný. Nemohla jsem tomu uvěřit.”

Adam Lambert dříve tento týden chválil Siu a její nový singl ‘Chandelier’, na který se opravdu všichni těšili až ho uslyší.

Chopil se Twitteru, aby napsal: “Chandelier je TAAAAAAAAK dobrý. (To ‘holy mutha’ je slang a sorry – neznám český ekvivalent. Akorát – mutha by mohla být zkratka od motherfucker. :))

Pokud jste ještě neslyšeli Tove Lo zpívat, pak se koukněte na  video jejího posledního singlu ‘Habits’, který vydala 17. března.

Adam v současnosti hostuje na Glee, ale jak bylo oznámeno minulou noc, tohle účinkování se blíží ke konci. Pokud máte zájem, tady máme TUNY spoilerů a obrázků Lambertovy finálové Glee epizody.

 

Zdroj