Adam Lambert ‘Thrilled’ to Be Touring With Queen This Summer

By 7.3.2014 překlady, rozhovory

Adam Lambert je nadšený, protože bude mít toto léto turné s Queen

Adam Lambert volal do pořadu On Air s Ryanem Seacrestem aby si spolu pohovořili o nadcházejícím turné s Queen!

Bývalý soutěžící Amerického Idolu oznámil ve čtvrtek, že toto léto vyráží na cestu se členy legendární skupiny Queen, Brianem Mayem a Rogerem Taylorem na turné severní Amerijou s devatenácti zastávkami, které začíná na United Center v Chicagu 19. června. Bude to taky poprvé, co tohle trio bude vystupovat společně v místech jako je New York, Los Angeles, Toronto, Dallas a další.

Tady je záznam toho rozhovoru s překladem:

Po vzájemném přivítání (Ryan říká přitom Adamovi “Mr. Lambert” – moc hezké 🙂) se Adamovu dostane poklony, že vypadá skvěle. Ryan se nejprve zmíní, že je na dietě Beyonce dietě a že má vegetariánskou stravu. Adam se na to zasměje, že má rád vegetariánskou stravu, ale že si právě objednal v restauraci steak, takže… Ryan se tváří, že mu to nevadí a říká Adamovi, že vypadá skvěle. Snad úplně nejlíp jak kdy vůbec vypadal. A moderátorka říká že někdo (nerozumím kdo) chválil Adamovy oči.  Načež se Ryan zeptá, co se u Adama změnilo a jak dosáhl toho skvělého vzhledu, jestli cvičením nebo dietou je v tom něco jiného. Adam na tom odpoví že je to asi ode všeho trochu. Že si víc dává pozor na to co jí, má svého osobního trenéra a taky se snaží myslet pozitivně (doufám, že jsem tuhle část pochopila správně).

Ryan: „Takže je Ti 32 (nedávno jsi měl 32. narozeniny) a vypadá to, že se věci kolem Tebe vyvíjejí velmi dobře.“

Adam: “Jo, taky si to myslím. Mluvil jsem s kluky z Queen dneska o tomhle… když jsme se setkali poprvé a vystoupili na svých prvních společných koncertech, bylo to fajn, byl to dobrý pocit, ale minulý rok na iHeartRadio to bylo takové ustálenější a zralejší a mluvili jsme spolu o spoustě důvodů, proč to tak je, ale já jsem se cítil více jistý sám sebou nebo tak nějak. Nevím čím to je.”

Ryan pak začne mluvit o jejich turné – a pogratuluje Adamovi při té příležitosti.

Adam: “Díky moc. Jsem nadšený.”

Ryan na to, že Brian a Roger jsou do Adama úplně zbláznění.
“Já do nich taky”, Adam na to.

Ryan se podivuje, že Adam a oni (kluci z Queen – to je hezké 🙂) jsou úplně jiná generace. Takže jako to mezi nimi funguje.
Adam odpoví, že ten velký věkový rozdíl nestojí v cestě jejich spolupráci.

“Tohle je na tom to skvělé”, říká Adam. “Necítím, že by tam byl velký věkový rozdíl. Oni mají spoustu úžasných zážitků a tuny zkušeností a já se snažím být jako houba, když jsem s nimi a poslouchám je a učím se. Je to úžasné, co všechno oni vědí a co se dozvím. Cítím se s nimi v pohodě a nemám pocit, že by tam byl velký věkový rozdíl. Když spolu stojíme na pódiu, užijeme si spolu spoustu legrace a je tam hodně spontánních momentů, které mám rád.”

Ryan pak oznámí data ohledně koncertu a vstupenek.
Adam je hrozně natěšený a nemůže se dočkat až bude s Queen vystupovat. Cítí, jako že je to něco jako zásnuby. Taková příležitost, která se naskytne jednou za život. Pro něj, pro skupinu, publikum a že to bude skvělé.

Ryan: “Hodně štěstí a těším se. Na brzkou shledanou”

Adam: “Díky moc Ryane, na viděnou.”

Ryan (k moderátorce poté co ukončil rozhovor s Adamem): “Milý chlapec, jsem pro něj tak šťastný. Naprostá superstar. Rockstar. Vidíš ho a víš proč mu Queen řekli ‚tak pojď'“.

Zdroj

 

Galerie obrázků z GMA a tiskové konference (6. března 2014).