Music Again: Adam Lambert Revisits the Darkness…

By 23.2.2014 GLEE, překlady, videa

Music Again: Adam Lambert opět navštívil archiv skupiny Darkness, aby si vybral píseň pro nezapomenutelné vystoupení na ‚Glee‘

Více než čtyři roky poté, co Adam Lambert nahrál jednu ze svých nejlepších skladeb – energickou elektro-rockovou “Music Again”, napsanou frontmanem Darkness a rockovým bohem Justinem Hawkinsem, proslulým nošením přiléhavých kombinéz – stvořil další hvězdnou spojitost k této pop metalové skupině, vznosným provedením “I Believe in a Thing Called Love” od Darkness pro Glee.

A “Glee” ještě nikdy nebylo tak úchvatné!

I když duet od Darkness s Adamovým charakterem Elliotta “Starchilda” a postavou Kurta Hummela regulérního herce “Glee” Chrise Colfera  bude odvysílaný na stanici Fox až v úterní epizodě ‘Frenemies’, úžasné audio tohoto páru o kterém se dlouho mluvilo, se konečně dostalo na Interweb. A ano, je to tak impozantní, jak si jen dokážete představit.

Pokud tady vůbec jsou dva zpěváci, kteří dokážou obsáhnout ty stratosférické stupnice a falseta ultrazvukového rozsahu (v originále je výraz ‘dog-whistle’ – což je psí píšťalka, která vydává ultrazvuk, který lidské ucho nedokáže zachytit, pozn. př.) v jakékoliv písni Justina Hawkinse, jsou to Adam a Chris. A jejich verze hitu skupiny Darkness z roku 2003 přinutí všechny uvěřit v to, co se nazývá Pamela Lansbury, jejich (bohužel) fiktivní skupinu.

Adamův a Chrisův duet “I Believe in a Thing Called Love“ se očividně odehrává v obchodě s kytarami v New York City a bude obsahovat nějaké akce dvou kluků u tyče. Samozřejmě že bude. Ale na tenhle kousek úžasnosti “Glee” si budeme muset počkat až do úterka. Až do té doby poslouchejte celé audio a užijte si virtuálního shledání s tím, čemu já vždycky láskyplně říkám ‘Lambskins’ a klikněte si dole na akustickou formu té kultovní písně v provedení skupiny Darkness, jejíž členové se nedávno opětovně sešli ve studiu Yahoo Music. (Ta skladba tu bohužel nejde vložit – můžete se na ní podívat v originálním článku – takže jsem našla na YouTube to vystoupení  the Darkness  pro Yahoo a IBIATCL tady můžete slyšet asi od 13:50)

Zdroj:

Music Again: Adam Lambert Revisits the Darkness Catalog for Epic ‘Glee’ Performance

 Tady je ještě promo video pro epizodu Frenemies (příliš dobré na to, abych je tady nedala :))

(V galerii jsou obrázky z promo Frenemies epizody Glee a screencaps z promo videa a také GIFs, které jsou převážnou většinou od Lillybop) :