Glee Music Spoiler: Lea Michele Singing With Adam Lambert

By 7.12.2013 GLEE, překlady

Glee spoiler – Lea Michele bude zpívat s Adamem Lambertem

Jsme rádi, že jsme poznali Starchilda a to od prvního okamžiku, co se objevil na Glee na začátku 5. řady. A vypadá to, že uvidíme více z rozvíjejícího se přátelství mezi Starchildem a Rachel (Lea Michele) – protože budou spolu dokonce brzo zpívat!

Starchild odvedl skvělou práci s písněmi, se kterými zatím vystupoval, včetně “Marry the Night” a “Into the Groove”. Teď jsme zjistili, že on a Rachel se dají dohromady aby zazpívali jednu skladbu z desáté epizody 5. řady: ‘Trio’, která se právě teď natáčí a bude se vysílat v březnu.

5. prosince Lea tweetovala:

@msleamichele: Back to #Glee today! Dance rehearsal w/ the amazing @adamlambert! Getting to sing one of my all time favorite female rock songs with him!

 @msleamichele: Zpátky na Glee dneska! Mám taneční zkoušku s úžasným @adamlambert! Budu s ním zpívat jednu z mých nejoblíbenějších ženských rockových skladeb všech dob!

Twitter

To jsou skvělé zprávy! Nemůžeme se dočkat na ty taneční kreace, které nám předvedou – a těšíme se na to, jak budou znít jejich hlasy v té tajemné skladbě.

Zvukový producent Alex Anders zjevně miluje když je oba slyší, protože tweetoval:

„@adamlambert, právě dělám na jedné z Tvých písní a musím říct, že jsi neskutečný. Tak dobrý! Je to pocta, pracovat s Tebou!”

Lambert zdvořile odpověděl: “Díky!!!”

(Víc si o tom můžete přečíst zde)

Otázka zní: Co vlastně budou zpívat? Jediné vodítko, které máme od Ley je, že je to ženská rocková skladba. Takže, mohla by to být písnička od Janis Joplin? Blondie? Pauly Cole? Ale no tak, neříkejte nám, že jsme jediní, kdo by rád slyšel Leu a Adama jak se poperou s legendárními hity 90tých let od Pauly: “I Don’t Want to Wait” (Pořád na tebe vzpomínáme, Dawson’s Creek – Dawson’s Creek – Dawsonův svět je americký seriál, který televize USA vysílala v letech 1998-2003, Wikipedia , pozn. př.)

Kterou písničku si myslíte, že budou Rachel a Starchild zpívat?

Zdroj