Adam Lambert’s Glee Future „All Up in the Air“

By 11.12.2013 překlady, rozhovory

Adamova budoucnost na Glee je nerozhodnutá

Adam Lambert možná miluje své působení jako Starchild na Glee, ale to neznamená, že se chce stát regulérním členem jejich hereckého týmu.

„Baví mně když se tam sem tam objevím, protože právě teď tam máme na programu hodně zajímavých věcí”, řekl mi bývalý soutěžící Amerického Idolu na TrevorLIVE v Hollywood Palladium.

V kolika epizodách bude účinkovat ještě “není úplně jasné”, řekl Lambert.

Lea Michele tweetovala minulý týden, že budou mít s Lambertem duet, když se Glee vrátí v únoru zpět. “Jsem dneska zpátky na #Glee”, psala. “Taneční zkouška s úžasným @adamlambert!  Budu s ním zpívat mou nejoblíbenější ženskou rockovou písničku všech dob!” (A my podle včerejších spoilerů víme, že to zřejmě bude ‚Barracuda‘ skupiny Heart, pozn. př.)

Lambert řekl, že se při práci na té show skvěle baví. “Hrozně moc jsem se při tom naučil”, říká, “doufám, že se lidem to, co děláme líbí.” Navzdory tomu, že je tma nováčkem, Lambert říká, že nepocítil, že nezažil nějaký přijímací obřad nebo šikanování. (pojmem hazing se v angličtině označuje druh šikany – ponižující ceremoniál při přijímání nováčků, kdy jsou nuceni dělat věci, které jsou jinak nedůstojné a ponižující, pozn. př.)

“To zaučování je když jste 14 hodin denně na scéně”, říká a směje se při tom, “tohle je ten ‚hazing‘.”

Lambertovi by nevadilo, kdyby mu show stanice Fox přinesla víc herecké práce. “Kdyby tam byl někdo, komu by se líbilo to, co vidí, pak bych možná dostal další roli”, říká.

Zdroj (na stránce můžete najít článek a video s rozhovorem)