Adam Lambert wins twice at China’s Huading Music Awards

By 18.12.2013 21 prosince, 2013 překlady, pressparty, videa

Adam Lambert vyhrál na čínských ‘Huading Music Awards‘ dvakrát

Adam Lambert získal na letošních Huading Music Awards dvě ceny.

‘Trespassing’ star se dnes (18. prosince) zúčastnil slavnostního ceremoniálu v Šanghaji a byl to velmi úspěšný výlet pro tento americký talent.

Porazil takové soupeře jako Justin Bieber a John Mayer a vyzvednul si cenu pro Nejlepšího mezinárodního zpěváka (nějak jim v tom originálním článku vypadlo to slůvko ’vocalist’, pozn. př.).

Lambert také vyhrál cenu, kterou volili fanoušci ‘Fan Choice Award’.

Zpěvákova tisková mluvčí nedávno také Pressparty potvrdila, že Lambertova role na americké TV show Glee je pouze hostující.

Je tomu tak kvůli jeho zaplněnému rozvrhu pro rok 2014, protože se očekává, že Lambert vydá příští rok nové album.

Jeho poslední studiové album ‘Trespassing’ vyšlo v roce 2012.

Zdroj

Adam na červeném koberci:

A při předávání jeho ceny – Adam při tom nezapomene pozdravit své Glamberts v sále – jak bylo vidět z celého toho ceremoniálu, byli ještě další umělci ze zámoří, kteří získali další ceny, ale jediný Adam tam měl fanoušky, kteří byli dostatečně vidět i slyšet. :). Adam svým fanouškům poděkoval za milé přijetí na letišti a za to, že i díky jim je dnes v tom sále a přebírá svou cenu. 🙂

Tady máme ještě video z Adamova příletu do Šanghaje:

A v galerii najdete spoustu obrázků od Adamova příletu až po afterpárty po předání cen.

 

13 Comments

  • Katarina Glamsis napsal:

    Hrozně moc mu to přeju. Myslím, že se rád do Asie vrací, protože tam má opravdu velkou fanouškovskou základnu. Kéž by k tomu jednou dospěla i Evropa, aby se i sem rád vracel a hlavně častěji 🙂

    • Shimoli710 napsal:

      Taky jsem moc ráda když ho vidím tak šťastného a rozesmátého. A když jsem ho sledovala při tom přebírání ceny a poslouchala jak mluví ke svým fanouškům, myslela jsem přesně na totéž co Ty – kdyby takhle přijížděl v budoucnu do Evropy a byl tady oceňován stejně jako v Číně. Zaslouží si to!
      Díky za komentář. 🙂