Adam Lambert at Trevor LIVE

By 10.12.2013 překlady, rozhovory, videa

Adam se 8. prosince zúčastnil projektu Trevor Live na podporu LGBT komunity – v tomto případě šlo především o podporu mladistvých, kteří nemají nikoho, na koho by se obrátili se svými problémy ohledně své sexuální orientace. Adam se nejen zúčastnil gala večera, ale také vystoupil s nádherně provedenou akustickou verzí svého hitu WWFM za doprovodu Michaela Orlanda na klavír.


Součástí gala večera byl také červený koberec, na kterém měl Adam několik rozhovorů, především o tom, proč je na této akci, ale také mluvil o svém účinkování na Glee, padla zmínka o Trespassing albu a také o nové desce, na které pracuje a která, jak opět potvrdil, by měla vyjít příští rok.

V tomto rozhovoru Adam mluví o tom, proč propůjčil svůj hlas k tomu, aby zazpíval na Trevor LIVE
(Není to přeložené úplně doslovně, trochu jsem to poupravila – ale to už u mně asi znáte. :))

A: “Trevor project se zabývá situací dětí, jejichž situace není lehká. A já bych chtěl být zapojený do tolika aktivit LGBT komunity jak je to jen možné, protože tady je tak hodně odlišných situací a tolik různých způsobů, jak se zapojit. Taková věc jako je Trevor Project je, myslím si, velmi důležitá. Některé z těch děcek, kterých se to týká nemají nikoho, na koho by se mohly obrátit. A já si myslím, že Trevor Project je úžasný.”

“Je to velmi důležité. Mluvíme tady o smrti, víte. A to je víc než jen přinést povědomí o těch věcech, je to o záchraně životů. A já si myslím, že to každý hluboko uvnitř cítí. “

O Jane Lynch (která na tom gala večeru byla oceněna jako ‘hero’ za svou práci pro LGBT komunitu) řekl:
“Víte, ona je opravdu taková jaká je a to je úžasné. Já jí neznám moc dobře, ale protože dělám na Glee posledních několik měsíců, vídám jí jak se míjíme například v šatně. Vyzařuje z ní vždycky takové světlo a je úžasná. Takhle působí na lidi. Jo.”

Červený koberec – Adamův příchod

Tady je Adam na červeném koberci při svém příchodu. Nejprve zdraví fanoušky a pak mluví o tom, proč je této akci – řekne při tom totéž co v tom rozhovoru nahoře, ale ještě dodá, že lidi, kteří mají problém, třeba ohledně své sexuality by o něm měli mluvit, měli by se obrátit na své známé, blízké, někoho kdo jim rozumí. A pokud nikoho takového ve svém okolí nemají, pak by měli jít na Twitter a FB a hledat někoho kdo jim porozumí tam. No a pak je řeč o Trspassing a o nové desce, která by měla vyjít v příštím roce , o kterém Adam slibuje, že bude ‚bouřlivý‘. (Máme se na co těšit :)).

Adamovo vystoupení

Adama uvedla na jevišti Paula Abdul, která přitom nešetřila superlativy o tom, jak je Adam úžasný, nádherný, odvážný, skvělý, statečný… Samozřejmě se zmínila o tom, že jej zná od dob jeho účinkování na Americkém Idolu, kde ona tehdy byla v porotě a pokud jste viděli nějaká videa z tamté doby, určitě víte, že Paula byla jedna z těch, kteří poznali a oceňovali Adamův talent od samého začátku a vždycky je podporovali. Adam a Paula jsou teď velmi dobrými přáteli a je moc hezké, že se takto setkali na tom významném večeru.
Adam pak přišel na scénu, pozdravil se s Paulou, přešel ke klavíru, za kterým seděl Michael Orland – další člověk, který se s Adamem zná od Amerického Idolu a vysoce oceňuje jeho talent i Adama jako osobnost a skvělého člověka.
Adam pak pozdravil všechny v sále (a taky své fanoušky, protože určitě věděl, že ti dychtivě čekají na videa, aby jej mohli vidět a slyšet :)) a začal zpívat.
(Bohužel, obraz na tomto videu není nejkvalitnější, ale zvuk je dobrý.)

No a tady jsou ještě jedno video – je sice poměrně zdálky, ale s velmi dobrým zvukem.