Adam Lambert Attends ROCK OF AGES in Las Vegas

By 27.12.2013 Nezařazené

Adam Lambert navštívil ROCK OF AGES v Las Vegas

Zpěvák a bývalý soutěžící Amerického Idolu Adam Lambert navštívil ve čtvrtek 26. prosince hru Rock of Ages ve Venetian v Las Vegas aby se pobavil a podpořil jednoho z členů souboru a svého blízkého přítele Terrance Spencera. Ti dva se poprvé setkali, když spolu vystupovali v muzikálu WICKED a později pak Terrance vystupoval jako tanečník na Lambertově Glam Nation turné.

Po vystoupení přišel Lambert do zákulisí aby se vyfotil s členy hereckého souboru, včetně Terrance a pogratuloval jim všem ke skvělému představení.

ROCK OF AGES se odehrává na slavné Sunset Strip v LA v roce 1987 a vypráví příběh Drew, chlapce z jižního Detroitu a Sherrie, dívky z malého města, kteří teď žijí v LA a snaží se naplnit svůj sen a stát se slavnými a kteří se do sebe zamilují. ROCK OF AGES vás vezme zpět do časů velkých skupin s velikým sebevědomím, hrajících jejich velká kytarová sóla a nosících hodně dlouhé vlasy! Tenhle úsměvný, pohodový příběh oslavuje velké rockové skladby 80-tých let, včetně takových populárních písní, které si zpíváme všichni,  jako jsou „Every Rose Has Its Thorn“, „I Wanna Know What Love Is“, „Here I Go Again“, „Don’t Stop Believin” a dalších.

Zdroj