Glam! Adam Lambert “I Seriously Have The Best Fans!” New Music On Way!

By 15.11.2013 23 listopadu, 2013 překlady, rozhovory

Adam Lambert „Mám vážně ty nejlepší fanoušky!“ Nová hudba na cestě

Adam Lambert se minulou noc zúčastnil akce “Who Do You Worship” (Koho obdivujete) umění a foto v hotelu Church Boutique, která se konala pod záštitou Lennyho Kravitze. Dostali jsme pozvání od našeho přítele a umělce Mathieu Bittona.

Tohle bylo potřetí, co jsem potkal Adama a pokaždé se představím, protože si nejsem jistý, že ví, kdo jsem. Zeptal jsem se, jestli se pro nás s ním mohu vyfotit, abych pak mohl tu fotografii dát na mou stránku pro jeho fanoušky, protože vím, jak jsou Adamovi oddáni, když o něm píšu.

“Mám doopravdy ty nejlepší fanoušky. Jsou tak báječní a úžasní. Jsou prostě skvělí. A tak loajální.” – Adam Lambert 14. 11. 2013

Nemohl jsem souhlasit víc. Na té první fotce bylo nějaké divné světlo, které přes nás svítilo, takže jsme se museli vyfotit znovu.

Doc: “Slyšel jsem, že nahráváš nové album?”

Adam: “Ano. Jsem zpátky ve studiu a zní to dobře.”

D.: “Jsem hrozně naštvaný, že se “Trespassing” od Tvého hudebního nakladatelství nedostalo té podpory a uznání, kterou si zasloužil.

A: (Nakloní se ke mně) To je ten důvod, proč už s nimi nejsem!

(Chci k tomu říct – opravdu si nejsem jistá, jestli jsou tohle skutečně Adamova slova. Možná, že je chováním RCA natolik rozčarovaný, že si už víc nebere servítky, protože já nepochybuji o tom, že RCA na ‚Trespassing‘ albu a jeho promo zkazilo co mohlo. Ale vyjadřovat se takhle bez obalu to opravdu pro Adama není obvyklé. Takže… nevím, nechávám posouzení hodnověrnosti toho článku na čtenářích. Pozn. př.)

D: Bylo tam tolik dobrých písniček. To co jste napsali s Nile Rodgersem.

Adam znechuceně zatřese hlavou.

D: “Jsem tak šťastný, že věci na Glee jdou dobře.”

A: “ Ano, to je úžasná zkušenost.

D: “Kdy budeš zase DJ hostem na Ellen?”

A: “Kdy? (Směje se) Já jsem vlastně nedělal DJe. Jen jsem předstíral že to roztáčím.”

D: “To je jedno! Jsem rád, že Ti Ellen a ostatní dávají možnost zazářit!”

Poděkoval jsem Adamovi za jeho čas a řekl, že budu v kontaktu s jeho lidmi. Tohle všechno se událo ve 2  minutách. Neseděli jsme spolu a nepovídali jsme si. Proběhlo to během focení. Rychlá, ale super konverzace.

Doufejme, že v budoucnu tam bude delší, když to bude třeba. DocFB

Zdroj

3 Comments

  • Janimi napsal:

    Dík ,,,ktovie ako to bolo 🙂

    • shimoli napsal:

      No, nevím no. Možná to Adam sice takhle přímo neřekl, ale mohl to naznačit. Těžko říct. Jisté je, že byl z té spolupráce s RCA určitě rozčarovaný. A má taky právo někdy říct otevřeně co si myslí, i když je to pro druhou stranu nelichotivé. Adam je hoooodně slušný a vstřícný ke všem ve svém okolí. Všichni ale máme jen jedny nervy. 🙂
      Dík za koment. 🙂

    • Shimoli710 napsal:

      No, nevím no. Možná to Adam sice takhle přímo neřekl, ale mohl to naznačit. Těžko říct. Jisté je, že byl z té spolupráce s RCA určitě rozčarovaný. A má taky právo někdy říct otevřeně co si myslí, i když je to pro druhou stranu nelichotivé. Adam je hoooodně slušný a vstřícný ke všem ve svém okolí. Všichni ale máme jen jedny nervy.
      Dík za koment.