Adam Lambert questions why people are so „hyper-sensitive“

Adam Lambert se ptá proč jsou lidi tak ‘přespříliš citliví’

Adam Lambert si myslí, že lidi berou zábavné pořady příliš vážně, následkem čehož jsou často příliš snadno pohoršeni.

Zpěvák tweetoval svůj pohled na věc jako sérii zpráv na Twitteru, ve kterých navrhnul některým lidem aby se poohlídli po něčem jiném  na co si ‘můžou stěžovat’.

Jakkoliv, ‘Trespassing’ muž si myslí , že častá alergická reakce publika na některé druhy zábavy je součástí dnešního světa.

 Řekl: “Začínáme být jako společnost stále častěji přespříliš citliví na každou maličkost? Jak snadno se v současnosti urazíme. #uklidněte se.”

Lambert pokračuje: “Zábava není operace srdce. Proč ji tak hodně diváků bere tak doslovně? Zapomínají jaký má být její účel. Někdy přemýšlím, jestli někteří lidi prostě nepotřebují nějakou záminku aby si mohli stěžovat. :Lol Nestíhám sledovat všechen ten dvojí přístup a protimluvy. Ale jak jsem řekl, je to prostě zábava – není to myšleno TAK vážně. Okay, už zmlknu.”

Zpěvák, který nedávno debutoval v televizní show USA Glee dodal: “Právě jsem přečetl hromadu vašich tweetů. Je to tak podnětné mít s vámi tyhle výměny názorů. Všechna ta inteligence,které jsem byl svědkem na mně dělá dojem. ;).”

Lambert,který vydal v roce 2012 své poslední album Trespassing v současnosti pracuje na podkladech pro svou novou desku.

Zdroj: Adam Lambert questions why people are so „hyper-sensitive