Adam Lambert On Air with Ryan Seacrest

By 8.11.2013 GLEE, rozhovory

Adam Lambert byl 7. listopadu (v den jeho debutu na Glee v epizodě ‚A Katy Or A Gaga‘) hostem vysílání On Air with Ryan Seacrest. Tady jsou videa s jeho rozhovorem a s překlady:

Adam Lambert o spolupráci s Avicii a Queen:

Ryan: “Adam Lambert je zde a bude zpívat písničku od Gaga na Glee. Považuji to za fascinující, když se dívám na tvůj skok z vystoupení s Queen na vystoupení na Aviiciho album. To je široký záběr nebo ne?”


Adam: “Jo, tohle jsou dva rozdílné projekty. Jako, měl jsem skvělý rok, jsem opravdu moc šťastný a vděčný, myslím, je to jako bych znovu začínal a děje se toho tak moc…”
Ryan: “Být pozván a uznáván legendami jako jsou Queen a Aviciim, který je průkopníkem nové hudby…”

Adam: “Já vím, on je tak talentovaný… Víte, když vezmeme v úvahu, že je považován za DJje, ale on vlastně komponuje hudbu. Byli jsme spolu ve studiu a on je geniální. Dělali jsme spolu hudbu s Nilem Rodgersem, který je další legendou…”

Ryan: “Myslíš Lay Me Down?”

Adam: “Jo, Lay Me Down. A to bylo tak rychlé. Slyšeli jste ten příběh jak se to stalo?”

Ryan: “ne.”

Adam: “Šel jsem na narozeninovou oslavu svého přítele (přítelkyně – byla to Daniela pokud se nepletu, pozn. př.). A během večeře jsem mluvil s Nilem. A on mi volal druhý den ráno. A říkal: ‘Hele, Adame, potřebuji Tě tady ve studiu, chci abys přišel a dělal s námi na Aviciiho skladbě, kterou potřebujeme udělat. Já jsem nechtě, říkal jsem že přijdu další den a on na to, že odjíždí, že to nejde. A já říkám: ‘Víš, já jsem se opravdu dobře bavil na té párty minulou noc (Adamův výraz pro ‘Mám děsnou kocovinu’. :D, pozn. př.), myslím, že mně tam nedostaneš. A on na to: ‘Prostě přijď sem! Takže já jsem dorazil do studia a on měl první větu té písničky hotovou a ptal se: ‘Co si myslíš?’ A já na to: ‘Okay, chceš abych to dopsal?’ A on na to: ‘Jo.’ Takže jsme tu písničku napsali asi za půl hodiny.”

Ryan: “Děláš si legraci!”

Adam: “A natočili jsme to a bylo to hotové.”

Moderátorka: “Vy jste to natočili ten samý den?”

Adam: “Jo, no já jsem to bral jako demo a pak jsem se ptal: ‘Mám se vrátit do studia a natočit to naostro?’ A oni na to: ‘Ne, líbí se nám to.”

Ryan: “Tohle je co můžete dostat za půl hodiny a s kocovinou.” (Od Adama samozřejmě 😀 – následuje ukázky Lay Me Down)

Ryan: “Vypadá to, že je nejrychleji složená skladba vůbec, víte?”

Adam: “No já jsem tak trochu perfekcionista a jsem vždycky jako: ‘oh,ne, tohle musíme změnit a tohle a tohle…’ Ale je dobré pracovat s profesionály a legendami, které řeknou: ‘Relax.’

Ryan chápe a jde na Queen (a Music Festival): “Takže poprvé, když jste spolu vystupovali na velké show, říkal jsi, že jste byli v zámoří a vystupovali jste pro 250 000 lidí.”

Adam: “Jo, to bylo šílené. Byla to benefiční akce a dělali jsme to společně s Eltonem Johnem a on byl jako: ‘Žádná křeč! Jenom 250 000 lidí.’ A my jsme měli jen deset dní na zkoušení, takže…

Moderátorka: “Jaké byly Tvé pocity, když jsi se dostal na pódium?”

Adam: “Já si dokonce ani nepamatuju jaké jsem měl pocity.Já jsem se hlavně snažil dýchat. Byl jsem tak nervózní.”

Ryan: “Ty jsi se opravdu musel tvářit sebevědomě. Musel sis říct sám sobě, že to zvládneš, že jo?

Adam: “Ano, tak nějak uprostřed té show jsem se začal cítit uvolněně a užívat si tu show. Takže když jsem s nimi vstupoval znovu na iHeart Radio show ve Vegas, tak to bylo opravdu bezva, protože jsme už za sebou měli pár show, které jsme udělali a několik dnů jsme zkoušeli a bylo to opravdu bezva být opět spolu s těmihle lidmi, protože, víte, Roger Taylor a Brian May jsou legendy, jsou to ti nejlepší chlapi a měli jsme se spolu skvěle.”

Ryan: “Je to tak zajímavé, znát Tě tolik let a vidět Tě s nimi na pódiu jak s nimi zpíváš. To je úžasné,”

Moderátorka (na Ryana): “Jsi pyšný, že jo?”

Ryan: “Jasně, já s nimi nemám nic společného, ale na tohle jsem velmi pyšný.”

 

Adam hovoří o Glee:

Ryan: “Konečně se dostáváme na Glee a k charakteru, který budeš hrát dnes večer, Starchild. Můžeš ses ním trošku ztotožnit?”


Adam: “Jo, trochu jo, Je jako děcko z vysoké,jako já když jsem byl mladší. A snaží se to zvládnout. Chce to tak moc. Má velké sny a jde na ten konkurz a předvede jim všechno co umí. Víte, dokážu se s tím ztotožnit. Je to tak trochu přehnané,víte a já jsem známý tím, že je ze mně cvok. A on má opravdu výstřední kostým, tak nějak moc přehnaný pro ten konkurz, víte, všechen ten lesk a cylindr. Víte, já myslím, že je snílek. A rozjede to a Kurt se vyděsí a řekne že je to příliš, že je mu to líto, že to není kvůli něj…” Adam se vtom zarazí a řekne: “Oh, prozrazuji toho příliš moc, prozrazuji děj… Sorry lidi. 😀 Ale v podstatě je tahle epizoda o Katy Perry a Lady Gaga o souboji mezi uměním a být avantgardním a mezi komercí a tím, když jsi normální holka ze sousedství. Je to zajímavá epizoda, protože vypráví o odlišnostech mezi těmito dvěmi umělkyněmi.”

Ryan ohlásí, že Adam bude večer na Glee a pak vyzve Adama ke hře s pingpongovými míčky a kelímky.

 

Adam hraje ‚Truth Pong‘

Ryan: “Přímo za Tebou si Adame můžeš všimnout toho setu kelímků na stole. Takže všechno co musíš udělat je jít k tomu stolu, popadnout pingpongové míčky (máš hezké kalhoty – poznámka moderátorky, a Ryan je schválí, že jsou to opravdu moc hezky vypadající a padnoucí kalhoty) a pokusit se dostat ten míček do kelímku. Pokud se trefíš, nemusíš odpovědět na mou otázku. Pokud se netrefíš. Zkus to třikrát. A ty otázky jsou snadné.”


Napoprvé se Adam trefil, napodruhé taky a Ryan začíná panikařit (nebude se mít na co ptát :D).
Odsune Adama ještě dál od těch kelímků, jenže on se i tak trefí. 😀 No, pak aby jim udělal radost, tak hodí jeden míček vedle. 😀

Ryan: “Dejte mi nějakou lepší otázku, protože mám jen jednu možnost!”

Moderátorka: “Vem si třináctku.”

Ryan: “Komu jsi volal, když jsi byl naposledy opilý?”

Adam: “Já nevím. Byl to dobrý Halloween. Myslím, že to byl UBER (taxislužba, pozn. př.). ‘Můžeš mně vyzvednout?‘ ”

Pak s Ryanem zavtipkují na tohle téma a Ryan požádá o další otázku: “Kdy jsi naposledy brečel?”

Adam:” Brečím u filmů jako děcko. Myslím, že naposled to bylo u ‘Blue Valentine’ během letu v letadle.”

Ryan: “To je nejhorší, když brečíš v letadle. Protože s těmi malými sluchátky na uších vypadáš jako ‘sladký listopad v slzách.’”