Star Spotting: BREAKING! Adam Lambert Looks At His Calendar, Realizes It’s October!

By 5.10.2013 24 listopadu, 2013 překlady

Nejnovější zprávy! Adam Lambert se podíval na jeho kalendář a zjistil že už je říjen!

Vypadá to, že glam pop-rockový bůh Adam Lambert je obdařen nadpřirozenou schopností uspět téměř ve všem, co si zamane. Rozpálit to na iHeartRaddio Music Festivalu s Queen? Splněno. Ovládnout televizní obrazovky s víceepizodní rolí v obsazení na Glee? Splněno. Být, hm, NÁDHERNÝ? Splněno! Splněno! Miliónkrát splněno!/p>

Ale pokud je tam oblast, ve které by Adam mohl potřebovat poradit, je to… ohlašování času? V jeho nedávno sdílené Instagramové fotografii, ze 3. října vypadá tvář zpěváka “Never Close Our Eyes” jako by byl neuvěřitelně šokován. Důvod pro ten opravdu zděšený pohled? Podle popisku: “Už je říjen!” Adame… my to víme. Říjen už je tak nejmíň čtyři dny právě teď. Vlastně, říjen je každoročně v téhle době, protože tento měsíc je říjnový měsíc. Proto jej nazýváme říjen. (Teach For America, tady to máte – TFA je americká nezisková organizace, která se snaží řešit sociální nerovnosti, jejím cílem je, aby všechny americké děti i ze sociálně slabších rodin měly zajištěno kvalitní vzdělání a aby se celkově zvýšila vzdělanost amerických občanů, pozn. př.)

OK, stačí — my prosím pěkně víme že  „Mista“  Lambert ví, který je měsíc. Zpěvák  „Lay Me Down” chtěl jednoduše vyjádřit své zděšení, že rok 2013 utíká tak rychle! Než se nadějete, bude tady leden, pak únor, a tak dál, než přijde červen, nejpopulárnější měsíc pro svatby. Proč jsme se o tomhle zmínili? Oh, bez důvodu! (Adame Lamberte, jestli tohle čteš — VÍC NÁPOVĚD UŽ TI DÁT NEMŮŽU.)

 

Zdroj