QUEEN + ADAM LAMBERT: LOOK, THEY LIKE EACH OTHER

By 9.10.2013 11 března, 2014 překlady, Queen

QUEEN a Adam Lambert – podívejte se, oni opravdu mají rádi jeden druhého, OK?

11 citátů chvály (+ foto s Adamem jako BFF Briana a Rogera a zprávou o jejich turné po Americe) – to je vskutku velmi hezké, že ano?

Od té doby co Queen spojili své síly s Adamem Lambertem pro sérii dat jejich turné napříč UK v minulém roce (no, tak tohle se Gigwise trochu nepovedlo, my víme, že to bylo napříč Evropou a těch několik vystoupení v UK bylo přímo v Londýně, pozn. př.), zbylí členové historické rockové skupiny nepřestávají chválit amerického zpěváka.

V nejrůznějších rozhovorech Roger Taylor a Brian May zahrnují Lamberta chválou na jeho vystoupení a jak dokáže vzdát hold Freddie Mercurymu tím, že pojímá jejich písně ve svém vlastním stylu. A protože jsou stále dobrými př

áteli, určitě to vypadá, že jsou tam v plánu nějaká budoucí vystoupení s Lambertem, což určitě potěší fanoušky obou stran.

Podívejte se na některé výroky,které Queen a Adam Lambert řekli jeden o druhém od té doby, co začali spolupracovat – pokud snesete všechnu tu přívětivost, v jejímž duchu se to odehrává…

Originální citáty (spolu s českým překladem)  jsou umístěny na následujících obrázcích, takže pokud si na některý kliknete, můžete si je prohlédnout i přečíst.

Zdroj: GIGWISE