Adam Lambert + Glee – spoilers!

By 7.10.2013 24 listopadu, 2013 GLEE, NOVINKY, překlady

Spoilery o Adamově charakteru a jeho vystupování na Glee (bez záruky!)

Postava Adama Lamberta se jmenuje Starchild. Ale tohle není jeho pravé jméno (to je Elliott Gilbert), ale jméno pod kterým vystupuje na jevišti.

Popis charakteru Starchild: “pohledný, mladý muž ve stylu David Bowie/Lady Gaga/Velvet Goldmine drag (Drag je v anglickém jazyce označován muž, který používá při svém vystoupení ženské prvky – líčení, chování, oblečení. U nás jsou tito umělci často označováni jako transvestité, ale v Americe je výraz transvetista považován za slovo s hanlivým významem, takže se používá ‘drag’ nebo ‘drag queen’, pozn. př.)

Kurt (Chris Colfer), Dani (Demi Lovato) a Santana (Naya Rivera) pořádají konkurz, protože chtějí založit skupinu, o které mluvil Kurt ve druhém díle páté sezóny a která by zpívala covery Madonny.

Adam se objeví na konkurzu (jako Starchild) a zazpívá “Marry the Night”

No a taky – Adam (Elliott) a Demi Lovato (Dani) by měli být příbuzní (možná sourozenci nebo bratranec a sestřenice)

Čtvrtá epizoda páté řady, ve ketré bychom měli Adama vidět poprvé poběží v USA 7. listopadu 2013.

Přeloženo z původních spoilerů, které jsem našla na Adamtopia:

• Adam Lambert’s character is named Starchild. But that’s just a stage name. His REAL name is Elliott Gilbert

• Here is how Adam’s character, Starchild, is described: “A handsome youth, in David Bowie/Lady Gaga/Velvet Goldmine drag.” [MJ indicated that this was how the show was referring to the character.]

• Kurt (Chris Colfer), Dani (Demi Lovato) and Santana (Naya Rivera) hold auditions for the band Kurt talked about in Episode 2 (He said he decided to work with Santana and Rachel at the diner to earn money to start a Madonna cover band)

• Adam shows up for auditions and performs “Marry the Night”