Adam Lambert o své roli na Glee

By 31.10.2013 5 listopadu, 2013 GLAMBERTS, překlady, twitter

Adam se dnes ráno chopil svého Twitteru, aby svým fanouškům napsal o charakteru, který hraje na Glee a také svou definici rozdílu mezi umělcem a bavičem:

31. 10. 2013 / @adamlambert
Many of u are wondering about Starchild’s look. Think in some ways it’s kind of a parody of some of my past fashion (steps and MISsteps) lol

Hodně z vás přemýšlí o Starchildově vzhledu. Myslím, že v určitém smyslu je to tak trochu parodie na některé z mých minulých módních kreací (dobrých i špatných) lol

@adamlambert
He’s trying way too hard w his lewk. Its tacky and doesn’t fit well. I think that’s part of his charm- he is SO committed, w so much drive.

Snaží se až příliš moc s tím, jak je odlišný. Je to nevkusné a nesedí to moc dobře. Myslím si, že je to část jeho šarmu – je tak oddaný, s takovým zápalem pro věc.

@adamlambert
I def see myself in this character. In critics eyes I’ve oft missed the mark, but in my own world, I’ve had a great time playing dress up.

Definitivně v tom charakteru vidím sama sebe. V očích kritiků často šlápnu vedle, ale v mém vlastním světě mám skvělou zábavu se všemi těmi převleky.

@adamlambert
That’s 1 of the differences tween being an artist or entertainer. 1 is more concerned with what others think. Neither r wrong- Just 2 paths

Tohle je jeden z rozdílů mezi tím, když jste umělec nebo bavič. Ten první má větší starost o to, co si ti druzí myslí. Ani jedno z toho není špatně. Jsou to prostě dvě dráhy.

@adamlambert
😉 tweeting my stream of consciousness after being on set all day… Gettin heady. Time for bed. 😉 goodnight Glamberts! Love u!

Tweeteuji tok mých myšlenek poté, co jsem byl celý den na scéně… Začíná to být omamné. Je čas jít do postele. Dobrou noc Glamberts! Mám vás rád!

@adamlambert
I love u all for staying on this journey with me and embracing my evolution. Let’s buckle up for some intense forward motion in 2014 y’all!

Miluji vás všechny za to, že zůstáváte se mnou na téhle cestě a stojíte za mnou při mém vývoji. Takže se všichni připoutejte, protože některé věci se v roce 2014 budou hýbat pěkně intenzivně!

Samozřejmě, když fanoušci zjistili, že Adam tweetuje, zasypali jej otázkami.

Na jednu z nich Adam dpověděl:

Byla to otázka k Adamově tweetu o rozdílu mezi umělcem a bavičem

(Tohle je jeden z rozdílů mezi tím, když jste umělec nebo bavič. Ten první má větší starost o to, co si ti druzí myslí. Ani jedno z toho není špatně. Jsou to prostě dvě dráhy.)

@drquake
@adamlambert which do you consider yourself to be?

Za kterého z nich považuješ sám sebe? (Umělce nebo baviče, pozn. př.)

@adamlambert
@drquake both babe. Sometimes more one than another. 😉

Obojí baby. Někdy víc jedno než druhé.

https://twitter.com/adamlambert/status/395797605600350208

2 Comments

  • Janimi napsal:

    Vďaka za preklad mooc , Adam je zlatíčko 🙂

    • Shimoli710 napsal:

      Není zač, dík za komentář. 🙂
      No je úplně fantastický. Je vidět jak moc se na tu roli těší a je tak přirozený a tak moc mu to tam sluší. Úžasný! 🙂