In Fashion – Adam Lambert Celebrity Style

By 7.9.2013 19 října, 2013 překlady, videa

Zimbio na svých stránkách uveřejnilo video s Adamovým rozhovorem o stylu oblékání a o módě – o tom co se jemu osobně líbí, kdo je jeho módní ikonou, které módní návrháře má rád a co by doporučil nosit klukům, aby se líbili holkám.

(Je to sice už video staršího data, ale myslím si, že vždycky potěší vidět a slyšet Adama mluvit o módě. :))

Na začátku videa nejprve několik názorů fanoušků na Adamův styl oblékání:

„Mám ráda módní styl Adama Lamberta protože je sexy.“

„Sleduji jeho módní styl každodenně.“

„Mám rád styl Adama Lamberta, protože vypadá přesně jako gay. Miluji to.“

A pak už rozhovor s Adamem:

„Mám rád když jsou věci trochu glam, i když je to těžké definovat. Mám rád když muži přijmou svou ženskou stránku stejně jako svou mužskou stránku. Mám rád mužské šaty a chování, ale mám taky rád make-up a když jsou věci tak nějak hodně přehnané a glammy (tedy v glam rock stylu, což je rockový styl 70. let min. století, pozn. př.).

Mezi mé módní ikony by patřili Prince, Michael Jackson, Adam Ant. Myslím že Bowie a Mick Jagger, lidi jako oni v sedmdesátých opravdu vnesli drag na scénu. Míním tím, nosili ženské věci a dělali to přesvědčivě i když byli muži. A bylo v tom něco osvobozujícího a někdy až komického.

Mám rád mužské designéry, kteří vnášejí na scénu věci ve stylu drag nebo glam rock. Mám rád Garetha Pugha, myslím si, že jeho styl je tak trochu okrajový a vyzývavý a futuristický. Galliano, McQueen.

Jeden z tipů pro klučičí styl by byl riskovat, udělat něco odlišného, ne jen dělat to co obvykle. Nebát se použít něco víc barevného a odlišit se. A dokonce i trochu víc očních linek. Byli byste překvapeni kolika děvčatům se to líbí.“

Zdroj: In Fashion – Adam Lambert Celebrity Style