Adam Lambert, Orlando, 29. 6. 2013, Part I

By 30.6.2013 18 října, 2013 recaps, videa

29. června 2013 Adam vystoupil na Universal Studios ve městě Orlando na Floridě. Universal Studio je součástí Universal Orlando Resort, což je velký zábavní park. V tomto ročním období je zde obvykle hodně teplo a především vlhko, takže podmínky pro svůj koncert neměl Adam vůbec jednoduché. Taky si během svého vystoupení dost často postěžoval, že je mu hodně teplo a že je ‘celý mokrý’, ale přesto podal víc než 100% výkon, i když se asi chudák musel cítit doslova jako v sauně.
Ani fanoušci to neměli lehké a ti, kteří chtěli koncert vidět z prvních řad se začali scházet už v sobotu velmi brzo ráno a čekali v tom vlhku a vedru na Adama i více než 12 hodin – to je tedy obdivuhodný výkon, ale nic neobvyklého pro Glamberts. 😀 Kolik lidí se na ten koncert nakonec sešlo se nám bohužel nepovedlo zjistit, ale jak můžete vidět třeba tady:

Publikum na Adamově koncertu v Universal Studio Orlando

bylo jich opravdu hodně a všichni se skvěle bavili, tedy i včetně fanoušků, kteří sledovali livestream u svým počítačů. Dokonce i Adamova tisková mluvčí Shoshanna Stone byla u toho – a to ten koncert začínal pro nás v ČR ve dvě po půlnoci a v UK pro Shosh v jednu ráno :). Ale stálo to za to.

Setlist:

1. IIHY

2. Naked Love

3. Cuckoo

4. Never Close Our Eyes

5. Pop That Lock

6. Chokehold

7. Broken English

8. Shout

9. WWFM

10. Outlaw Of Love

11. Is This Love

12. Kickin’ In

13. FYE

14. Fever

15. Dragon Attack

16. Shady-Band Intro

17. Trespassing

 

Kupodivu, tam tentokrát nebylo skoro žádné zpoždění a Adam přišel na pódium po úvodní znělce několik minut po osmé hodině večer tamějšího času. Publikum jej nadšeně přivítalo a začala první série písniček IIHY, NL a Cuckoo (tohle je od Jesha84 a má kvalitní zvuk i video). Kolem 4:30 Adam zdraví publikum a ptá se jak se mají, ale pak hned pokračuje ve zpěvu.
4:50 začíná ‘Naked Love’ s Adamovým typickým: “Bavíte se dneska lidi? Jo?” 😀 A pak dodá: “Je tu dneska horko a bude tu horko ještě víc, jste připraveni?”
Na 7:30 pak začíná ‘Cuckoo’ (OMG – ty výšky na 9:45!!!)

IIHY, Naked Love, Cuckoo

Tytéž skladby od Talcvids

Never Close Our Eyes

(video od Jesha84)

Před začátkem té písničky si Adam postěžoval, že je tam hrozné horko a že to je hrozné být tam v té kožené vestě. Že to vydržel tři písničky, ale že dál už teda fakt ne. A začal si ji svlíkat se slovy, že ta vesta vypadá líp než to tričko, ale, že teď je mu míň teplo, takže… (Adam si při tom hraje se slovíčkem’cool’, což znamená chladný, chladnější, ale také ‘super’ nebo ‘dobře vypadající’ – Adamovy slovní hříčky jsou úžasné. 🙂) Odezvou z publika mu samozřejmě bylo: “Sundej to všechno” a “To tričko dej dolů taky”…, ovšem asi jsme mohli tušit, že tyhle prosby zůstanou nevyslyšeny. 🙂
Pak se zeptá, jestli chce publikum slyšet další písničku, odpovědí je mu nadšené ANO, ovšem Adamovi se to nezdá dost hlasité a vyzve publikum aby se ozvali hlasitěji. 🙂 Pak dodá, že noc je mladá a právě začala a že doufá, že nikdy neskončí. A začíná NCOE (tentokrát od Talcvids):



Link na video od Jesha84

Pop That Lock

Všimněte si té cedule, co je vedle Adamovy levé ruky, když je kolem 2. minuty na boku toho pódia. Je na ní napsáno, že je striktně zakázáno jakékoliv natáčení a pořizování zvukových záznamů. Teda, když jsme si toho všimli před Adamovým vystoupením, tak jsme se docela vyděsili, ale naštěstí to všechno šlo hladce a my měli nejen livestream, ale máme i tahle báječná videa. 😀

Jinak kolem 3. minuty v tomhle videu Adam odchází do zákulisí a zbytek písničky dohraje kapela sama.

Video od Jesha84

 


Video od TALCvids

Chokehold:

(Jesha84 opět)
“Líbí se vám to lidi? Doufám, že si to užíváte. Je to všechno pro vás! Máme dnes skvělý večer. No a co kdybychom si to udělali trochu víc sexy? Měkdy máte chuť tančit a bavit se a někdy to chcete trochu klidnější, víte. Tohle je písnička, která se jmenuje Chokehold.”

TALCvids video

Broken English

Na začátku si Adam opět stěžuje, že je celý mokrý a zpocený (“Tohle je vodní park, já nevím jak vy lidi, ale já jsem tak promočený, jsem tak mokrý. Jsem tak zpocený kvůli vám, miluji to. Pracuji pro vás tvrdě. Chcete nějaký rock and roll? Ok, tohle je pop and roll. Ok, zůstaneme pořád v sexy náladě.”)
Vypadá to, že na začátku Adam zřejmě zapomněl text, takže improvizoval, ale naprosto skvěle. Tady je koment od Halag ve kterém se pokusila přepsat to, co asi Adam zpíval místo původního textu:
‘Here’s what he sang best I can tell LOL „La la lala can u feel it information disarray, I dont believe I can achieve this, everybody’s an anomaly, moments get lost, can you see the look that’s on my face, wires get crossed in communion with the human race“ :D’
Když se pak konečně chytil, tak se zasmál (tím svým krásným smíchem) a pak už pokračoval jako obvykle. 🙂
Od 3. minuty Tommyho sólo – parádní!



Tady je ještě verze od Nolechica23

Je to točené víc zdálky, ale zato je tam velmi kvalitní zvuk.

Shout

Na začátku si Adam přeje, aby tam foukal vítr. No, ale to samozřejmě nejde, takže se musí spokojit aspoň s ventilátorem – nádherná scéna s ním, klečícím před tím větrákem jak se chladí. 🙂 No a pak řekne, že má pro publikum nějaký cover, zmíní se o své úžasné skupině a ohlásí ‘Shout’

Pokračování zde

2 Comments

  • RoninoVeronika napsal:

    To je bomba, díky moc za článek, těším se na pokračování 🙂

  • shimoli napsal:

    Už je tam. 🙂 Díky moc za koment. 😀