THE FOURTH ANNUAL ADAM LAMBERT DAY ON TWITTER

By 9.5.2013 8 května, 2014 NOVINKY, překlady

Glamberts slaví čtvrté výročí Dne Adama Lamberta na Twitteru

Před nějakou dobou, 8. května 2009 byl Adam Lambert, adept ‘Amerického Idolu’ poctěn v jeho rodném městě San Diego jeho primátorem Jerry Sandersem – a tak se zrodil Adam Lambert Day.

A i teď, o čtyři roky později se všichni Glamberts odkudkoliv snaží dostat tuhle událost jako trend na Twitter, s použitím hahstagu #HappyAdamLambertDay.

Hle, tenkrát před lety řekl Sanders Lambertovi a obrovskému davu jeho fanoušků, “kdokoliv dokáže zazpívat ‘Whole Lotta Love’ od Led Zeppelin a dostat ovace ve stoje, je můj člověk. Takže Ti chci pogratulovat. Všichni v San Diegu jsme neskutečně pyšní na to, cos dokázal a jsme z Tebe nadšení. Víme, že budeš příští Idol.”

Je dobře, že se Sanders neživí čtením čajových lístků – Adam skončil druhý, ale když vezmeme v potaz jeho vystoupení, hodně lidí je stále překvapených, že nevyhrál. A i přesto je Adam Lambert Day oslavován v Twitterverzi.

Video s rozhovorem s Adamem při jeho návštěvě San Diega:

V roce 2010 byli Glamberts ve svém úsilí, udělat z hashtag #AdamLambertDay trend úspěšní a v roce 2011 udělali totéž s #LambertDay. Bohužel, jejich snaha v roce 2012 nevyšla, takže se Official Adam Lambert site pokouší letos znova.

Hodně štěstí Glamberts!. A doufejme, že budete mít vždycky Lamberta rádi.

 

Tak tenhle článek byl vydán ještě před našim trendem. A protože jsme byli úspěšní, Glamberts tweetli screen cap toho trendu Starcrush a oni uveřejnili aktualizaci:

Aktualizováno: Podívejte se, jak se všechna ta tvrdá práce vyplatila:

Nebyly nalezeny žádné obrázky

Zdroj: Starcrush