Star Spotting: Adam Lambert Would Be The Best Dad!

By 23.5.2013 20 října, 2013 překlady

Pokud si to potřebujete připomenout, tady je krátký seznam věcí, ve kterých Adam DOMINUJE. Je úspěšný jako glam (okouzlující) princ, vyhrál awards za to, že má to nejšlechetnější srdce vůbec a je dobrý syn/šéf/přítel (son/boss/friend).

Opravdu, tenhle seznam by mohl pokračovat donekonečna (což se děje v našich myslích a mohl by být novelou, pojmenovanou “Dvě miliardy důvodů, proč je Adam Lambert hrdina”). Takže, když vidíme to rozkošné foto s Adamem, držícím to roztomilé dítě na svých ramenech, nění to očividné, že Adam by byl tím nejlepším tatínkem VŮBEC?? Někdo z vás Glamberts, nemáte kontakty na Hallmark? Protože tenhle obrázek by měl být pohlednicí ke Dni otců, BEZPODMÍNEČNĚ!

Never Close Our Eyes” zpěvák sdílel to “AWWW” foto na  Instagramu bez popisku, protože tohle foto vůbec žádný popis nepotřebuje — ta roztomilost mluví sama za sebe. A zatímco si nemůžeme být jistí, kdo je to dítě (no, tak to my Glamberts můžem, protože víme, že je to Adamův kmotřenec Riff, pozn. př.), rádi bychom si našli chvilku, abychom jim poděkovali za viditelný důkaz, že Adam jako tatínek by udělal tenhle svět mnohem lepším místem pro život.

A pokud budeme naprosto úpřímní, musíme přiznat, že jsme troooošičku žárliví na to dítě. Tohle byl vždycky náš životní cíl, dotknout se Adamovy úúúžasné kštice, ale ten klučina skóruje ve svém ranném věku batolete! (Akorát, že si to asi nebude pamatovat, no jo no.) Je čas aby sis založil svou vlastní rodinu Lamberte! Dělám si legraci… tak trochu.

Zdroj: Star Spotting: Adam Lambert Would Be The Best Dad!