Adam Lambert at 2009 Young Hollywood Awards

By 11.5.2013 20 října, 2013 NOVINKY, překlady, videa

Český překlad (je tam několik míst, kde jsem úplně přesně nerozuměla co Kara říká, takže se omlouvám, že to není doslovné):

Nebylo by dobré, kdyby Adam znovu zpíval? Páni, miluji to. Nemohu se Adama nabažit. Občas potkáte nějakou star. Její energie je nazaměnitelná a jde společně s talentem. Někdy je ta star také bad ass, která uchvacuje publikum svými převleky, elektrotancem a těmi nejúžasnějšími vokály, které jsme mohli slyšet během osmi sezón Amerického Idolu.

Dnes oceňujeme tuto star, fenoména, osobnost, rockového boha, Adama Lamberta. Jeho repertoár na Idolu byl ohromující a nezapomenutelný. A já jsem měla to privilegium vidět to osobně každý týden. Od jeho plamenného projevu při Black and White a Play That Funky Music až po neobvyklou intimní formu “Mad World” a také vím, že si všichni budeme pamatovat “Ring of Fire”.

Viděli jsme celou širokou škálu tohoto muže. Má ty správné předpoklady, aby dostál všem očekáváním a má tu schopnost přivést lidi k tomu, aby ocenili moc popové hudby.

Tento umělec je dnes zde a já jsem velmi pyšná a je mi ctí, představit vám, jedinečného, skvělého Adama Lamberta.

Adam (od 1:50): “Je to tak zvláštní. Jako, před šesti měsíci jsem žil v malém bytě na (ten název místa jsem bohužel nezachytila), doufajíc, že dostanu roli v Teddies, víte.
A teď nemůžu.

Víte, myslím si, že Americký Idol je platforma jakou si ani neumíte představit. Zcela očividně, když se dostanete na tu show, můžete dělat cokoliv chcete, kdokoliv. A oni byli všichni velmi vřelí a vždycky mně ve všem podporovali. Stejně jako časopis Hollywood, díky moc.

A víte, lidi se mně pořád ptají jaké to je a také jsou tu nějaké fámy, jsou tu paparazzi a různé fámy, jako třeba ta o queen – všech z nich – po potlesku a odezvě publika Adam dodá: “kupte si Rolling Stone, jsou tam odpovědi na vaše otázky”.

Takže ještě jednou, opravdu si toho cením a uvidím vás lidi na párty, někdo mi kupte drink. Díky. 😀

(Na vysvětlení – queen má v angličtině více výrazů. Kromě obvyklého „královna“ je to taky nám dobře známá skupina Queen, se kterou Adam zpíval na finále AI no a pak je to taky jeden z výrazů, kterým v angličtině označují osoby s homosexuální orientací. Adam tady očividně narážel na všechny drby, které kolovaly ohledně jeho sexuality po tu dobu co byl na AI a taky proto dodal tu větu o časopise Rolling Stone – v něm poprvé veřejně přiznal, že je gay, pozn. př.)


Video od: Young Hollywood Awards