Adam Lambert, Mad World, Chinese Idol

By 18.5.2013 20 října, 2013 GLAMBERTS, překlady, videa

Adamův rozhovor (od 3:15):

M: “Ahoj Lamberte. Vítáme Tě”

A: “Děkuji.”

M: “Víš dnešek je velmi speciální den pro Dragon TV a také pro Čínský Idol. Víme, že ta písnička, kterou jsi zpíval má pro Tebe zvláštní význam. Takže, mohl bys nám prosím tu písničku představit?”

A: “Je to píseň od Tears for Fears, která se v originále jmenuje ‘Mad World’. Myslím si, že ta slova jsou velmi důležitá. Když se cítíš jako outsider, který nikam nezapadá, skoro jako vetřelec. A já jsem se tak cítil často ve svém životě, ale mí fanoušci na celém světě a tady v Číně jsou jedna velká Glamily. Takže to co děláme spolu v tom království fanoušků a fan základnách je, že jsme tady jeden pro druhého. Takže ta píseň je o tamtěch pocitech. Myslím, že všichni rozumíme, že když budeme držet pospolu, tak můžeme předstírat, že se tamto nikdy nestalo.

M: “Adame, my také víme, žes byl na Americkém Idolu. A také víme, že je ti tohle pódium známé. Co Ti přinesl Americký Idol?”

A: “No, bez Amerického Idolu bych tady dnes s vámi nestál. Udělalo to pro mou kariéru všechno. Bylo to přesně to, co jsem od toho očekával a ještě lepší. Je tam hodně věcí, které mně po Americkém Idolu překvapily. Nemyslel jsem si, že budu cestovat po světě, nemyslel jsem si, že budu tady v Číně a o několik let později jsem tady. Za svůj úspěch vděčím Americkému Idolu.”

 

M: “Takže, dnes tady máme první soutěžící, zítra potkají porotce. Takže si myslím, že jsou teď nervózní. Takže co si myslíš, co bys jim chtěl říct?”

A: “Být nervózní je dobré. Pomůže vám to odvést dobrou práci, myslím. Dodá vám to hodně energie. Co je klíčové, zkrotit tu nervozitu a naučit se jak ji využít. Takže, věřte si a zpívejte pro publikum. Dělejte co umíte.”

M: “Okay, mockrát děkujeme Adame, děkujeme.”

Video od: alidol2011