Adam Lambert interview by Lyndsey Parker

By 20.5.2013 20 října, 2013 překlady, videa

Lyndsey Parker (LP): “Já vím, že Tvé nové album je teprve v zárodcích. Ale chtěla bych mluvit o jedné věci. Mám pocit, že Trespassing byl předzvěstí alba od Daft Punk. Protože já jsem z toho měla ten pocit.

A: “Jo, když jsem je slyšel, říkal jsem si, božíčku, tohle jsou moji kluci, tohle je fakt dobré.”


LP: “Myslíš, že půjdeš ještě více elektronickou cestou?”

A: “To ti nemůžu říct.”

 

LP: “Fakt ne?”

A: “Ne.”

LP: “Zvažoval bys to?”

A: “To neřeknu.”

 

LP: “Dobře.”

A: “Víš, měl jsem opravdu zajímavou zkušenost s Trespassing. Miluji to album, nelituji ničeho.”

 

LP: “Neměl bys!”

A: “A bylo to opravdu super mít moje fanoušky součástí toho procesu minule. Byl jsem až příliš sdílný. Ale, chci to udělat tentokrát jinak, chci aby to bylo překvapení. Takže si teď nechávám věci víc pro sebe.”

 

LP: “Myslím si, že je zajímavé, že když vyšlo Tvé první album, někteří lidé si mysleli, že to bude víc rockové a ono nebylo, bylo spíš elektronické. A Trespassing ještě víc. Takže, je tady teď čas nebo bych řekla představa, že bys děla něco na styl EDM?

A: “Co říká Adam na EDM jsem bohužel nerozuměla, ale pak pokračuje: Jakmile mi někdo zavolá a navrhne mi nějaký žánr, řeknu si, no to by mohlo být dobré do budoucna. Ale myslím si, že je tady právě teď více směrů. Když se podíváš na žebříčky právě teď, tak je tam střední proud a taky skoro až folk, takže je tam velký rozsah naprosto odlišných směrů.”

 

LP: “Já si tě nedokážu tak úplně představit, že bys šel s tím hlavním proudem.”

A: “Já se nebudu k tomuhle zatím vyjadřovat. Je tady hodně hodně věcí, které by přicházely v úvahu právě teď, což je opravdu bezva.”

 

LP: “Přemýšlel bys vůbec o tom, když se vrátíme zpátky k taneční hudbě jako jsou skladby od Davida Guetty nebo Calvina Harrise, byl bys ochoten zpívat s nimi, kdyby tady byla ta možnost?”

A: “Jo, určitě bych t udělal. Bylo by to fajn.”

 

LP: “Myslím si, že je brzo mluvit o porotcích, ale já osobně si myslím, že bys byl skvělý. Ale co si ty myslíš o letošních porotcích? Já si vlastně myslím, že Nicky byla fantastická.”

A: “Víš, ony byla příjemnou změnou. Určitě nebyla tím, co jsem očekával že bude. Myslím si, že je zábavná. Určitě umí pobavit. “

 

LP: “Jo. Já mám pocit, že jedním z problémů, které byly s tímhle panelem porotců bylo, že ti ostatní nepochopili její způsob humoru.”

A: “Možná, já nevím. Myslím si, že by to byl zajímavý experiment. Bylo to zajímavé sledovat, někdy to bylo bizarní, zábavné a bylo to definitivně originální a ztřeštěné. Myslím si, že to byla představa producentů a byla to zajímavá představa. Je to zábavný pořad, takže….”

 

LP: “Jsi smutný, že Randy odchází?”

A: “Já jsem smutný, že Randy odchází. Myslím si, že je odborník, má kvalifikované názory na hudbu, takže, když jsem se díval na tu show, on mi dával jiný pohled na věc a lekce z historie. Měl jsem to rád. Měl jsem Randyho hodně rád.”

 

LP: “Možná, že na tom panelu uvidíme tebe?”

A: “Myslím si,že by to bylo fajn.”

 

LP: “Byla bych ráda, kdyby se to stalo. A až přijde čas, řekneš mi víc o tom novém albu?”

A: “Samozřejmě.”


LP: “Díky za rozhovor.”