We Are Glamily Too

By 28.3.2013 21 října, 2013 GLAMBERTS, překlady, zajmavosti

Jsme také Glamily

Hurián Sandy byl pro americký severovýchod devastující. Nejsem si jistý, jestli se ta oblast vůbec někdy plně zotaví, ale jsem si jistý, že se budeme stále snažit. Od té příšerné tragédie neustále vidíme dobrosrdečnost v souvislosti s tou obnovou v těch nejvíce jedinečných situacích.

Naše charita ‘ We Are Family Foundation’ musela změnit datum našeho výročního Gala koncertu když na New York City udeřil obrovský hurikán v době, na kdy byla ta událost v říjnu 2012 naplánována.Naše priority se změnily a nespočet lidí, včetně mně, věnovalo jejich čas, peníze a co jen mohli, aby se snažili pomoct obětem té bouře.

Přeložili jsme tu naši událost a jiná tragická událost postihla Stinga a Trudie Stylerovy, kteří měli převzít naši cenu za dobročinnost (Humanitarian Award), což jim znemožnilo být tam s námi. Protože jsme měli hodně náctiletých, z celého světa, rozhodli jsme se opět posunout datum toho Gala.

K našim vyznamenaným Jeni Stepanek a Danielu Sternovi se připojil Adam Lambert, který spolu se Samem Sparro, Taylorem Dayne, komikem Russellem Petersem (který byl také jedničkový DJ), velmistrem Melle Mel, velmistrem Caz, fotografem Timothy Greenfieldem-Sandersem, spolupořadateli Rosie Perez & Touré, jako byla i má skupina CHIC, darovali lidem večer hodný k zapamatování.

Jsem šťastný, že můžu říct, že 11. dubna splníme náš závazek ocenit Stinga a Trudie, dva lidi, kteří neúnavně pracují, aby udělali tuhle planetu lepším místem pro život pro nás pro všechny. Kvůli sérii tragédií, které ovlivnily naše Gala i přesunuté Gala jsme slíbili lidem, kteří měli zaplaceno na akci se Stingem & Trudie volný vstup na naši akci 11. dubna 2013. Naše večírky jsou vždycky fantastické!

Mnoho fanoušků Adama Lamberta, kteří si říkají Glamberts se zúčastnilo naší přeložené akce a věděli o našem slibu volného vstupu pro některé lidi. Adam Lambert nejen že má velký, vášnivý hlas a velké, soucitné srdce, má také velmi dobrosrdečné fanoušky. Tady je tweet, který jsem viděl na svém výpisu včera: @OutlandoGirl: @nilerodgers někteří úplně zlatí fanoušci @adamlambert darovali jejich vstupenky na @OfficialSting akci fanouškům Stinga. 🙂 Jsme všichni rodina.

Byl jsem tím tak pohnutý, že budu osobně darovat vstupenky prvním 25 fanouškům a jejich doprovodu (tedy, každý z těch 25 fanoušků si může s sebou vzít jednu osobu na tu akci, pozn. př.), kteří mi pošlou e-mail na contact@nilerodgers.com spolu se 3 věcmi:

  • Jakou nezáslužnější věc jste ve svém životě udělali?
  • E-mailovou adresu, na kterou vám můžu dát vědět, pokud budete jedním z těch 25
  • Telefonní číslo na které se vám mohu dovolat, pokud budete jedním z těch 25

Pošlete mi e-mali ve středu 3. dubna a já vám odpovím v pátek 5. dubna, pokud budete jedním z těch 25. Jsme také Glamily!

we are family

 

wearwg
Originální článek s více fotografiemi z We Are Family akcí (není na nich Adam, takže jsem je tady nedávala, ale určitě stojí za to, abyste si je prohlédli) můžete najít zde:

We Are Glamily Too