Hump Day With Adam Lambert: The Bad Boys Club

By 27.3.2013 21 října, 2013 Hump Day With Adam Lambert, překlady

Není tajemstvím, že máme rádi Adama Lamberta a tu energii a potěšení, které přináší do jinak sterilního, umělého světa moderní popové hudby. Ale on je takový celosvětově tančící derviš, že je to dost obtížné, sledovat kde a kdy přistane. Tak se snažíme vytvořit novou týdenní reportáž: Hump Day With Adam Lambert, která nás, jak doufáme,  bude informovat o tom, kde právě je, o jeho vystoupeních a rozhovorech.  A v těch týdnech, kdy Adamův talent bude odpočívat, vám přineseme starší obrázky a vystoupení.

Adam je tento týden v Rusku a my máme kolekci snímků vybraných z Glam nation a Adamova Instagramu.

Tyto snímky a popisky jsou z Adamovy dovolené na Bali, z jeho Instagramu

Terrance a já pózujeme na palubě

adambali2

 

Bali, ranní koupel

bali

Koněm tažené taxi na ostrově  Gili T

adamboat

Klub drsných hochů

adambadboys

Prázdninové špulení

(No, vypadá to, že autor toho článku neviděl Divas a nezná ‚Duck lips‘ 🙂 pozn. př.)

vacationpour

Níže můžete vidět zprávy iformující o Adamově příjezdu na Ukrajinu. Řekl jsem to už dřív a řeknu to znova – Glambert je univerzální jazyk.

Příjezd do Petrohradu

482389_480163532051251_373210585_n

Vystoupení v Moskvě

746995448

746994356

746993213

A tady je SNÍMEK TÝDNE

adampic

A teď tu máme čtvrté kolo souboje ‘The Ultimate Adam Tournament’, kde rozhodujete o (zatím) nejlepší Adamově písničce. Budeme mít 8 základních kol a jejich 8 vítězů postoupí  do čtvrtfinále. Minulý týden šel „Sleepwalker“ proti „Cuckoo.“ A vítězem je …

 adampoll

“Cuckoo” jde do čtvrtfinále!

Účastníky čtvrtého kola jsou tento týden… „If I Had You“ Vs. „Chokehold.“ Volte moudře! Příští týden budeme mít další dva soutěžící!

„If I Had You“ byl třetí a poslední celosvětový singl z For Your Entertainment a dodneška je to jeho poslední písnička, která se dostala do žebříčku Billboard TOP 40 a to až na 30. místo. Je to perfektní ukázka Adamovy velké energie a divadelního talentu.


 

V mém Trespasing review jsem dal “Chokehold” tři z pěti  ‘Adamových vášnivých očí’ a napsal jsem, že to je ‘Atmosférická, ale standardní balada o napjatém a dusivém vztahu. Není to špatná písnička, ale jedno z podružných děl toho alba.‘ Myslím si, že tohle asi bylo příliš drsné. Pravda, některé z prvotřídních písniček toho alba ji zastíní, ale když ji slyšíte samostatně, je to snazší ocenit tu naléhavost.

Vítěz tohoto kola už je známý a můžete si jeho název přečíst v následujícím článku.

Zdroj: Hump Day With Adam Lambert: The Bad Boys Club