GLAAD Awards to Honor Adam Lambert

By 29.3.2013 21 října, 2013 NOVINKY, překlady

GLAAD Awards ocení Adama Lamberta

Účastník Amerického Idolu Adam Lambert bude oceněn na 24. ročníku GLAAD Media Awards na slavnosti v San Francisku 11. května, jak ve čtvrtek sdělila média této organizace. Grammy-nominovaný umělec obdrží Davidson/Valentini Award na Hilton San Francisco – Union Square pod záštitou místní Southwest Airlines.

Davidson/Valentini Award je pojmenovaný po Craigu Davidsnovi, prvním výkonném řediteli GLAAD a jeho partnerovi Michaelovi Valentinim. Awards jsou celostátně pod patronátem Ketel One Vodka a Wells Fargo.

“Pokračující úspěch Adama Lamberta, jako jedné z nejvíce prodávaných světových pop stars ukazuje LGBT lidem, že mohou být sami sebou a uspět v hlavním proudu, kterým se mnozí z nich cítí být nespravedlivě odstrčeni,” řekl Wilson Cruz z GLAAD ve svém prohlášení. “Adam je na pódiu nebojácný a uvádí v úžas publikum v každé zemi, ve které vystupuje.”

Držitelem této ceny se stává otevřeně LGBT mediální profesionál, který výrazně pomohl s propagací rovnoprávnosti pro LGBT komunitu. Předchozí držitelé ceny Davidson/Valentini jsou Lee Daniels, Chad Allen, Ilene Chaiken, Ron Cowen and Daniel Lipman, Alec Mapa, B.D. Wong and Sandra Bernhard.

Jedenatřicetiletý zpěvák má dvě GLAAD Media Award nominace, protože získal nominace za obě svá alba. Vystupoval se dvěmi svými skladbami během GLAAD Media Awards v Los Angeles v roce 2010.

Další zprávy o Lambertovi – zpěvák bude hlavní hvězdou Pride v Pittsburghu na Street festivalu 15. června, kde má vystoupit v 90ti minutovém koncertu kompletně s celou skupinou a tanečníky. Loňská hlavní hvězda Melissa Etheridge přitáhla na tuto akci rekordní návštěvnost 6 800 lidí.

Zdroj: GLAAD Awards to Honor Adam Lambert

 

16 Comments